Denizli'de ki kazada baba-oğul ucuz kurtuldu

ASAYİŞ 01.07.2017 - 19:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de ki kazada baba-oğul ucuz kurtuldu

Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada baba ve oğul kazayı ucuz atlattı.

Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada baba ve oğul kazayı ucuz atlattı.   Edinilen bilgiye göre,  Denizli-Ankara Yolu üzeri meydana gelen kazada otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje ardından ağaca çarptı. Yaşanan kazada ağaca çarparak duran otomobil karşı şeride son anda geçmekten kurtularak olası facia önlenmiş oldu.   Kazada otomobil içinde bulunan baba-oğul kazayı ucuz atlatarak yara almadan kurtuldu. Kazada şok yaşayan oğlunu teselli etmek ise babaya düştü. Görgü şahitlerinin ifadesine göre kazadan hemen sonra Ambulans ve çekicinin olay yerinde olması oldu. Kazadan 1-2 dakika sonra ambulans ve çekicinin olay yerinde olduğunu belirttiler.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanmadan kurtulan baba ve oğula ayakta müdahale etti.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada baba ve oğul kazayı ucuz atlattı.

Denizli-Ankara yolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada baba ve oğul kazayı ucuz atlattı.

 

Edinilen bilgiye göre,  Denizli-Ankara Yolu üzeri meydana gelen kazada otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje ardından ağaca çarptı. Yaşanan kazada ağaca çarparak duran otomobil karşı şeride son anda geçmekten kurtularak olası facia önlenmiş oldu.

 

Kazada otomobil içinde bulunan baba-oğul kazayı ucuz atlatarak yara almadan kurtuldu. Kazada şok yaşayan oğlunu teselli etmek ise babaya düştü. Görgü şahitlerinin ifadesine göre kazadan hemen sonra Ambulans ve çekicinin olay yerinde olması oldu. Kazadan 1-2 dakika sonra ambulans ve çekicinin olay yerinde olduğunu belirttiler.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanmadan kurtulan baba ve oğula ayakta müdahale etti.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.