Denizli'de Kimya Fabrikası’nda korkutan yangın!

ASAYİŞ 04.12.2020 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de Kimya Fabrikası’nda korkutan yangın!

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde bulunan bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Dumanlar kentin her yerinden gözükürken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.     Yangın, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi Karakurt Yolu üzerinden meydana geldi. İddiaya göre, bir kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Fabrikaya yakın evler boşaltıldı. Yangın yerinde bulunan bir otomobil yangında kül oldu. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangında polis ekipleri çevrede güvenlik önlemini sağlamaya çalışıyor.   İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesine ait ekipler yangına müdahale etmeye devam ediyor.   Fabrikalardan çalışanların iş çıkışı saatine denk gelmesinden dolayı meraklı vatandaşlar polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırılıyor.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde bulunan bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Dumanlar kentin her yerinden gözükürken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

 

Yangın, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi Karakurt Yolu üzerinden meydana geldi. İddiaya göre, bir kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Fabrikaya yakın evler boşaltıldı. Yangın yerinde bulunan bir otomobil yangında kül oldu. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangında polis ekipleri çevrede güvenlik önlemini sağlamaya çalışıyor.

 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesine ait ekipler yangına müdahale etmeye devam ediyor.

 

Fabrikalardan çalışanların iş çıkışı saatine denk gelmesinden dolayı meraklı vatandaşlar polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.