Denizli'de kirpiyi yemeye çalışan yılan öldü

DENİZLİ 04.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kirpiyi yemeye çalışan yılan öldü

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanan ilginç olayda, ceviz bahçesinde kirpiyi yemeye çalışan yılan hayatını kaybetti.   Buldanyasam.net’in, 18 Temmuz’da yaptığı habere göre, Buldan İlçesi, Tekke bölgesinde Serkan Sarıkaya’ya ait ceviz bahçesinde gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Yılan ile kirpinin mücadelesini gören Sarıkaya, yılanın kirpiyi yemek için hamle yaptığını ve boğuşmasına şahit oldu. Avcı durumundaki yılan, kirpiyi yemek için hamle yapınca mücadelenin sonunda yılan av oldu. Kirpiyi yutmaya çalışan yılan, kirpinin dikenlerinden dolayı ağzında kaldı. Yılanın bir türlü kirpiyi yutamamasından dolayı yılan ağzı açık kalarak yaşamını yitirdi.   Sarıkaya; “Yılan ile kirpinin mücadelesinde yorgun düştüler. Kirpi yılanın ağzına büyük geldi ve yutamadı. Yılan bir zaman sonra ağzı açık kalarak can verdi. Bende merakla izledim. Ancak doğada her zaman her şey istenildiği gibi gitmiyor. Bazen ava giden avlanabiliyor” dedi.  

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanan ilginç olayda, ceviz bahçesinde kirpiyi yemeye çalışan yılan hayatını kaybetti.

 

Buldanyasam.net’in, 18 Temmuz’da yaptığı habere göre, Buldan İlçesi, Tekke bölgesinde Serkan Sarıkaya’ya ait ceviz bahçesinde gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Yılan ile kirpinin mücadelesini gören Sarıkaya, yılanın kirpiyi yemek için hamle yaptığını ve boğuşmasına şahit oldu. Avcı durumundaki yılan, kirpiyi yemek için hamle yapınca mücadelenin sonunda yılan av oldu. Kirpiyi yutmaya çalışan yılan, kirpinin dikenlerinden dolayı ağzında kaldı. Yılanın bir türlü kirpiyi yutamamasından dolayı yılan ağzı açık kalarak yaşamını yitirdi.

 

Sarıkaya; “Yılan ile kirpinin mücadelesinde yorgun düştüler. Kirpi yılanın ağzına büyük geldi ve yutamadı. Yılan bir zaman sonra ağzı açık kalarak can verdi. Bende merakla izledim. Ancak doğada her zaman her şey istenildiği gibi gitmiyor. Bazen ava giden avlanabiliyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.