Denizli'de kısıtlamalarda sokak hayvanlarını unutulmadı

YAŞAM 21.12.2020 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de kısıtlamalarda sokak hayvanlarını unutulmadı

Denizli'de jandarma ekiplerince, yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı.    Denizli Caliliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi,  "Siz evinizde kalın onlar bize emanet" sloganı ile hafta sonları sokak hayvanlarının beslenmeleri için de mesai harcadı.    Jandarma tarafından temin edilen ekmek, kedi ve köpek maması gibi yiyeceklerin sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günlerinde jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan sokak hayvanlarına ulaştırıldığı belirtilen açıklamada, "Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timlerinin sokak hayvanlarına yönelik yiyecek dağıtımının bundan sonraki süreçte de devam edecek." denildi.

Denizli'de jandarma ekiplerince, yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı. 

 

Denizli Caliliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi,  "Siz evinizde kalın onlar bize emanet" sloganı ile hafta sonları sokak hayvanlarının beslenmeleri için de mesai harcadı. 

 

Jandarma tarafından temin edilen ekmek, kedi ve köpek maması gibi yiyeceklerin sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günlerinde jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan sokak hayvanlarına ulaştırıldığı belirtilen açıklamada, "Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timlerinin sokak hayvanlarına yönelik yiyecek dağıtımının bundan sonraki süreçte de devam edecek." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.