Denizli'de kızılçam ormanlarında yangın

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2019 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kızılçam ormanlarında yangın

Denizli’nin Buldan ilçesinde orman yangını çıktı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.   Yangın, Buldan ilçesi Bostanyeri Mahallesi Arıklar mevkisindeki kızılçam ormanında çıktı. Yangın ihbarının ardından bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda ekip sevk edilirken, bölgeye yangın söndürme helikopterleri de sevk edildi. Yangına 50 orman işçisi ve 20 arazözle müdahale devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangının söndürülmesi için helikopterlerle de müdahale ediliyor.
Denizli’nin Buldan ilçesinde orman yangını çıktı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

 

Yangın, Buldan ilçesi Bostanyeri Mahallesi Arıklar mevkisindeki kızılçam ormanında çıktı. Yangın ihbarının ardından bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda ekip sevk edilirken, bölgeye yangın söndürme helikopterleri de sevk edildi. Yangına 50 orman işçisi ve 20 arazözle müdahale devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangının söndürülmesi için helikopterlerle de müdahale ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.