Denizli'de kömür madeninde göçük: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 14:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kömür madeninde göçük: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli'nin Tavas ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.  Olay, Kayaca Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kömür madeni ocağında meydana geldi. Meydana gelen olayda ilk gelen bilgilerde 3 yaralının olduğu belirtilirken, olayla ilgili yetkili kurumlardan netlik kazanılmadığı için tam bilgi alınamadı. Son edinilen bilgilere bilgiye göre, sabah saatlerinde maden ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen göçükte işçi Emrah Tutumlu (28) ile ismi alınamayan bir işçi toprak ve kalasların altında kaldı.     112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı arama kurtarma ekipleri ile itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından göçük altından çıkarılan işçilerden Emrah Tutumlu ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.   İsmi öğrenilemeyen diğer işçinin ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Denizli'nin Tavas ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı. 


Olay, Kayaca Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kömür madeni ocağında meydana geldi. Meydana gelen olayda ilk gelen bilgilerde 3 yaralının olduğu belirtilirken, olayla ilgili yetkili kurumlardan netlik kazanılmadığı için tam bilgi alınamadı. Son edinilen bilgilere bilgiye göre, sabah saatlerinde maden ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen göçükte işçi Emrah Tutumlu (28) ile ismi alınamayan bir işçi toprak ve kalasların altında kaldı.

 

 

112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı arama kurtarma ekipleri ile itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından göçük altından çıkarılan işçilerden Emrah Tutumlu ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

 

İsmi öğrenilemeyen diğer işçinin ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.