Denizli'de kontrol noktasından kaçan sürücü yakalandı

ASAYİŞ 25.06.2019 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kontrol noktasından kaçan sürücü yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrol noktasında polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp polis otosuna ve memurun üzerine, aracını sürerek kaçtıktan sonra, yarım saatlik nefes kesen bir kovalamacının ardından yakalandı.   Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Pamukkale yolu üzerinde denetim için kontrol noktasında bekleyen trafik ekipleri, şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp polis otosuna ve polis memurunun üzerine, otomobil sürerek kaçtı. Olay, öğle saatlerin 13.30 sıralarında Pamukkale Travertenleri yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale yolu üzerinde denetim yapan trafik ekipleri, şüpheli bulduğu otomobili durdurmak istedi. Dur ikazına uymayan otomobil sürücüsü, polis otosuna ve polis memurunun üzerine aracını sürerek kaçmaya başladı. Denizli merkezi istikametine doğru kaçan şüpheli otomobil, yaklaşık 30 dakikalık ve 20 kilometrelik kovalamacanın ardından Kayhan Mahallesi Eski Acıpayam Yolu Caddesi üzerinde aracın önü kesilerek yakalandı.   Polislerin neden kaçtın sorusuna sürücünün cevabı: " Ruhsatım yok, ehliyetimi ise kaybettim" şeklinde cevap verdiği iddia edildi.   Kaçan otomobil sürücüsü karakola götürüldü, otomobili ise çekici ile emniyete çekildi.  

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrol noktasında polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp polis otosuna ve memurun üzerine, aracını sürerek kaçtıktan sonra, yarım saatlik nefes kesen bir kovalamacının ardından yakalandı.

 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Pamukkale yolu üzerinde denetim için kontrol noktasında bekleyen trafik ekipleri, şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp polis otosuna ve polis memurunun üzerine, otomobil sürerek kaçtı. Olay, öğle saatlerin 13.30 sıralarında Pamukkale Travertenleri yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale yolu üzerinde denetim yapan trafik ekipleri, şüpheli bulduğu otomobili durdurmak istedi. Dur ikazına uymayan otomobil sürücüsü, polis otosuna ve polis memurunun üzerine aracını sürerek kaçmaya başladı. Denizli merkezi istikametine doğru kaçan şüpheli otomobil, yaklaşık 30 dakikalık ve 20 kilometrelik kovalamacanın ardından Kayhan Mahallesi Eski Acıpayam Yolu Caddesi üzerinde aracın önü kesilerek yakalandı.

 

Polislerin neden kaçtın sorusuna sürücünün cevabı: " Ruhsatım yok, ehliyetimi ise kaybettim" şeklinde cevap verdiği iddia edildi.

 

Kaçan otomobil sürücüsü karakola götürüldü, otomobili ise çekici ile emniyete çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.