Denizli'de kontrolden çıkan traktör iş yerine girdi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kontrolden çıkan traktör iş yerine girdi

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan traktör, tütün alım firması olarak faaliyet gösteren iş yerine girdi. Olayda traktör sürücüsü iş yerine giren aracını olay yerinde bırakıp kaçtı.  Olay Tavas ilçesi Orta Mahallesi Hacı Yusuflar Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece geç saatlerde yaşanan olayda, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 20 P 6769 plakalı traktör, kontrolden çıkarak sokaktaki tütün alım firması olarak faaliyet gösteren iş yerine daldı. Traktör, dükkanın camını kırarak içeri kadar girerken olayın gece geç saatte olmasından dolayı boş olan dükkanda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından çevredekilerin iddialarına göre traktör sürücüsü aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Ardından bölgeye gelen polis ekipleri ise inceleme başlattı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.     

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan traktör, tütün alım firması olarak faaliyet gösteren iş yerine girdi. Olayda traktör sürücüsü iş yerine giren aracını olay yerinde bırakıp kaçtı. 


Olay Tavas ilçesi Orta Mahallesi Hacı Yusuflar Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece geç saatlerde yaşanan olayda, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 20 P 6769 plakalı traktör, kontrolden çıkarak sokaktaki tütün alım firması olarak faaliyet gösteren iş yerine daldı. Traktör, dükkanın camını kırarak içeri kadar girerken olayın gece geç saatte olmasından dolayı boş olan dükkanda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından çevredekilerin iddialarına göre traktör sürücüsü aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Ardından bölgeye gelen polis ekipleri ise inceleme başlattı. 


Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.