Denizli'de köpeğe çarpmamak için son anda kurtuldu

DENİZLİ 20.02.2019 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de köpeğe çarpmamak için son anda kurtuldu

Denizli Çameli ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yapan sürücü kazadan son anda kurtuldu.     Edinilen bilgilere göre, Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında  Çameli İlçesi Fetihye Karayolu Yumrutaş Mahallesi mevkisi üzerinde seyir halinde bulunan 20 DA 098 plakalı otomobil sürücüsü Orhan Göymen, yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kontrollü bir şekilde sağlaması sonucunda, köpek otomobil kaputunun üzerine çarptı. Olayda kaputun üzerine çarpan köpek ilk önce cama ardından da yola savruldu. Yolun karşısına savrulan  yaralı köpek acı içinde korkarak kaçtığı belirtildi. Meydana gelen olayda araçta maddi hasar oluşurken çevreden gelen başka bir araç olmaması ise olası bir faciayı önledi.    

Denizli Çameli ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yapan sürücü kazadan son anda kurtuldu.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında  Çameli İlçesi Fetihye Karayolu Yumrutaş Mahallesi mevkisi üzerinde seyir halinde bulunan 20 DA 098 plakalı otomobil sürücüsü Orhan Göymen, yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kontrollü bir şekilde sağlaması sonucunda, köpek otomobil kaputunun üzerine çarptı. Olayda kaputun üzerine çarpan köpek ilk önce cama ardından da yola savruldu. Yolun karşısına savrulan  yaralı köpek acı içinde korkarak kaçtığı belirtildi. Meydana gelen olayda araçta maddi hasar oluşurken çevreden gelen başka bir araç olmaması ise olası bir faciayı önledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.