Denizli'de Köpeği motosiklete bağlayıp sürükledi

ASAYİŞ 23.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Köpeği motosiklete bağlayıp sürükledi

Denizli'de motosiklete bağladığı köpeği peşinden sürükleyen  kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından durdurlarak köpeği kurtardı. Motosiklet peşinde koşturulan köpeğin ayaklarında oluşan yaralar nedeniyle kanamaya başladı. Kurtarılan köpek tedavi altına alındı.   Denizli'de motosikletine bağladığı köpeği arkasından sürükleyen kişi, dört ayağında yara oluşan ve yürümekte zorluk çeken köpek çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı. Olay, Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli şahıs zincirle bağladığı köpeği seyir halindeyken arkasından çektiğini gören vatandaşlar duruma müdahale etti. Motosiklet arkasından sürüklenen köpeğin ayakları yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu.   Çevredekilerin köpeği neden bu şekilde götürdüğü soruları üzerine, şahıs çevredeki vatandaşların sorusuna cevap veremez duruma geldi. Nefes nefese kalan yavru köpeğin ayağındaki yaralardan dolayı kanaması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar köpeği almak isteyince ilk önce direnen şahıs sonrasında ise bırakmak zorunda kaldı. Çevredeki hayvan severler tarafından tedavi altına alındı. İddialara göre; yavru köpeği büyütmek için bakan bir kişi sahiplendirmek üzere bir başkasına teslim etmiş. Sahiplenen kişi ise bakamadığı için üçüncü bir kişiye  vermiş. Yavru köpek motosiklet arkasında çekildiği anda olayı gören vatandaşlar duruma müdhaale ederek kurtarıldı. Tedavi altına alınan köpeğin durumunun iyi olduğu ifade edildi.  

Denizli'de motosiklete bağladığı köpeği peşinden sürükleyen  kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından durdurlarak köpeği kurtardı. Motosiklet peşinde koşturulan köpeğin ayaklarında oluşan yaralar nedeniyle kanamaya başladı. Kurtarılan köpek tedavi altına alındı.

 

Denizli'de motosikletine bağladığı köpeği arkasından sürükleyen kişi, dört ayağında yara oluşan ve yürümekte zorluk çeken köpek çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı. Olay, Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli şahıs zincirle bağladığı köpeği seyir halindeyken arkasından çektiğini gören vatandaşlar duruma müdahale etti. Motosiklet arkasından sürüklenen köpeğin ayakları yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu.

 

Çevredekilerin köpeği neden bu şekilde götürdüğü soruları üzerine, şahıs çevredeki vatandaşların sorusuna cevap veremez duruma geldi. Nefes nefese kalan yavru köpeğin ayağındaki yaralardan dolayı kanaması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar köpeği almak isteyince ilk önce direnen şahıs sonrasında ise bırakmak zorunda kaldı. Çevredeki hayvan severler tarafından tedavi altına alındı. İddialara göre; yavru köpeği büyütmek için bakan bir kişi sahiplendirmek üzere bir başkasına teslim etmiş. Sahiplenen kişi ise bakamadığı için üçüncü bir kişiye  vermiş. Yavru köpek motosiklet arkasında çekildiği anda olayı gören vatandaşlar duruma müdhaale ederek kurtarıldı. Tedavi altına alınan köpeğin durumunun iyi olduğu ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.