Denizli'de korkutan yangın!

ASAYİŞ 19.09.2019 - 13:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de korkutan yangın!

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde otları yakayım derken sıçrayan alevler ahır ve samanlığı küle çevirdi. Yangın esnasında korku dolu anlar yaşandı. Yangından etkilenen bir vatandaş hastaneye kaldırıldı.   Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Çameli İlçesi Yeni Mahalle Süsler Tepesi mevkiinde İsmail Uysal isimli vatandaş bahçesindeki otları yakmak isterken alevler ahır ve samanlığa sıçradı. Ahşap olan ahır ve samanlık bir anda alevlere teslim oldu. Ahır’da bulunan iki küçükbaş hayvan yanmaktan son anda kurtuldu.   Mahallelinin müdahalesi yangını söndürmeye yetmeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede gelen Çameli İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale etti. Ahır içersinde bulunan iki keçi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangının söndürme anında bir itfaiye erinin ve bir vatandaşın içeride başka hayvanın olup olmadığı kontrol ettikleri esnada ahırın çatısı çöktü. Son anda kendilerini dışarı atan itfaiye eri ve vatandaş olaydan yara almadan kurtuldu.     Çıkan yangında ahır sahibi İsmail Uysa dumandan etkilendi. Nefes darlığı çeken Uysal’a olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülürken ahır ve samanlık kullanılmaz hale geldi.   Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde otları yakayım derken sıçrayan alevler ahır ve samanlığı küle çevirdi. Yangın esnasında korku dolu anlar yaşandı. Yangından etkilenen bir vatandaş hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Çameli İlçesi Yeni Mahalle Süsler Tepesi mevkiinde İsmail Uysal isimli vatandaş bahçesindeki otları yakmak isterken alevler ahır ve samanlığa sıçradı. Ahşap olan ahır ve samanlık bir anda alevlere teslim oldu. Ahır’da bulunan iki küçükbaş hayvan yanmaktan son anda kurtuldu.

 

yangindan kurtulan iki keci

Mahallelinin müdahalesi yangını söndürmeye yetmeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede gelen Çameli İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale etti. Ahır içersinde bulunan iki keçi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangının söndürme anında bir itfaiye erinin ve bir vatandaşın içeride başka hayvanın olup olmadığı kontrol ettikleri esnada ahırın çatısı çöktü. Son anda kendilerini dışarı atan itfaiye eri ve vatandaş olaydan yara almadan kurtuldu.

 

yangindan etkilendi

 

Çıkan yangında ahır sahibi İsmail Uysa dumandan etkilendi. Nefes darlığı çeken Uysal’a olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülürken ahır ve samanlık kullanılmaz hale geldi.

 

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.