Denizli’de koronavirüs can almaya devam ediyor

YAŞAM 07.02.2021 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de koronavirüs can almaya devam ediyor

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde ikamet eden ve uzun süredir Denizli Devlet Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi gören adam hayatını kaybetti.   Denizli’de koronavirüs vakalarının ikinci dalgasında yaşanan vaka artışının ardından kısıtlamalarla birlikte azalan vakaların ardından daha önce Covid-19’a yakalanan ve tedavi altında olan hastalarda can kaybı devam ediyor.   Denizli'nin Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi'nde ikamet eden Kazım Ayten (76), uzun süreden buyana Covid'19 tedavisi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde bugün vefat etti. Yaşlı adamın cenazesi yarın saat 10.00’da Çameli Akpınar Mahallesi Boyalı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde ikamet eden ve uzun süredir Denizli Devlet Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi gören adam hayatını kaybetti.

 

Denizli’de koronavirüs vakalarının ikinci dalgasında yaşanan vaka artışının ardından kısıtlamalarla birlikte azalan vakaların ardından daha önce Covid-19’a yakalanan ve tedavi altında olan hastalarda can kaybı devam ediyor.

 

Denizli'nin Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi'nde ikamet eden Kazım Ayten (76), uzun süreden buyana Covid'19 tedavisi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde bugün vefat etti. Yaşlı adamın cenazesi yarın saat 10.00’da Çameli Akpınar Mahallesi Boyalı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.