Denizli'de koronavirüs haritasında son durum

DENİZLİ 18.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de koronavirüs haritasında son durum

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, ülke genelinde vaka sayılarının artışı ile birlikte riskli bölgelerde arttı. Kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte toplu anlarda uyulması gereken kuralların ihlali sonucu Denizli kent merkezinde riskli bölgelerin geniş bölgeye yayıldığı görülüyor.   Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli kent merkezinde salgının geniş alana yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemleniyor.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluk haritasında Pamukkale ve Merkezefendi ilçeleri incelendiğinde yoğunluğun ve risk taşıyan bölgelerde artış olduğu görülüyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...                      

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, ülke genelinde vaka sayılarının artışı ile birlikte riskli bölgelerde arttı. Kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte toplu anlarda uyulması gereken kuralların ihlali sonucu Denizli kent merkezinde riskli bölgelerin geniş bölgeye yayıldığı görülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli kent merkezinde salgının geniş alana yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemleniyor.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluk haritasında Pamukkale ve Merkezefendi ilçeleri incelendiğinde yoğunluğun ve risk taşıyan bölgelerde artış olduğu görülüyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.