Denizli’de koronavirüs vakası yaşanan firmadan açıklama

DENİZLİ 28.07.2020 - 18:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de koronavirüs vakası yaşanan firmadan açıklama

Denizli'de 1 personelde Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu 1 hafta önce üretimin durdurulduğu Eyüpoğlu Mermer (EYMER), sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada toplam 7 personelin testinin pozitif çıktığı, personellerin hastanede gördükleri tedavinin ardından 6 personel taburcu olurken 1 personelin tedavisinin devam ettiği belirtildi. Denizli’nin öncü mermer firmalarından olan EYMER işletme yaşanan pozitif koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamada bulundu.  Yapılan açıklamada; Yaklaşık bir hafta öncesinde 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Denizli İl Sağlı Müdürlüğü ile yapılan istişare sonucu firmanın üretime ara verdiği açıklandı. Firma açıklamasında, bugüne kadar 7 personelde pozitif vaka görüldüğü, virüse yakalanan personellerin hiç birinin yoğun bakım tedavisi görmeden Denizli Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındığı bilgisi paylaşıldı. Açıklamanın devamında ise; şuanda hastanede tedavi gören personel sayısının 1 kişi olduğu ve 6 personelin tedavilerinin ardından taburcu olduğu bilgisine yer verildi. Firmanın 4 Ağustos 2020 tarihinde tüm personeli ile birlikte  faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.    

Denizli'de 1 personelde Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu 1 hafta önce üretimin durdurulduğu Eyüpoğlu Mermer (EYMER), sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada toplam 7 personelin testinin pozitif çıktığı, personellerin hastanede gördükleri tedavinin ardından 6 personel taburcu olurken 1 personelin tedavisinin devam ettiği belirtildi.


Denizli’nin öncü mermer firmalarından olan EYMER işletme yaşanan pozitif koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamada bulundu.  Yapılan açıklamada; Yaklaşık bir hafta öncesinde 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Denizli İl Sağlı Müdürlüğü ile yapılan istişare sonucu firmanın üretime ara verdiği açıklandı. Firma açıklamasında, bugüne kadar 7 personelde pozitif vaka görüldüğü, virüse yakalanan personellerin hiç birinin yoğun bakım tedavisi görmeden Denizli Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındığı bilgisi paylaşıldı. Açıklamanın devamında ise; şuanda hastanede tedavi gören personel sayısının 1 kişi olduğu ve 6 personelin tedavilerinin ardından taburcu olduğu bilgisine yer verildi. Firmanın 4 Ağustos 2020 tarihinde tüm personeli ile birlikte  faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.