Denizli’de koronavirüs yoğunluk haritasında son durum

DENİZLİ 26.07.2020 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de koronavirüs yoğunluk haritasında son durum

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından,  salgın vakalarının arttığı gözlenen Denizli’de,  bu hafta yoğunluk haritasında geçen haftaya nazaran vakaların azaldığı görülüyor. Merkez ilçeler dışında korona vakası görülen ilçe sayısı 7’ye yükseldi.   Sağlık Bakanlığı’nın, “Hayat Eve Sığar” uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli merkez ilçelerde yoğunluk haritasında geçen haftaya göre vaka risk durumlarında azalma vevaka bölgelerinde daralma gözlemleniyor. Diğer ilçelerde ise geçen hafta vaka görülen Acıpayam, Buldan, Çameli, Güney, Honaz ve Sarayköy ilçelerine Bekilli’de dahil oldu. Riskli ilçelerden Acıpayam’da bu hafta riskli bölgelerin azaldığı Honaz’da ise risk artışı gözlendi.   Babadağ, Baklan, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Tavas ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...             İLÇELER        

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından,  salgın vakalarının arttığı gözlenen Denizli’de,  bu hafta yoğunluk haritasında geçen haftaya nazaran vakaların azaldığı görülüyor. Merkez ilçeler dışında korona vakası görülen ilçe sayısı 7’ye yükseldi.

 

Sağlık Bakanlığı’nın, “Hayat Eve Sığar” uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli merkez ilçelerde yoğunluk haritasında geçen haftaya göre vaka risk durumlarında azalma vevaka bölgelerinde daralma gözlemleniyor. Diğer ilçelerde ise geçen hafta vaka görülen Acıpayam, Buldan, Çameli, Güney, Honaz ve Sarayköy ilçelerine Bekilli’de dahil oldu. Riskli ilçelerden Acıpayam’da bu hafta riskli bölgelerin azaldığı Honaz’da ise risk artışı gözlendi.

 

Babadağ, Baklan, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Tavas ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

İLÇELER

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.