Denizli'de koronavirüs yoğunluk haritasında son durum!

DENİZLİ 06.08.2020 - 08:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de koronavirüs yoğunluk haritasında son durum!

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, yükselen vakalar, yapılan uyarılarla günlük vaka sayıları 1000’in altına düşürülmüştü. Ancak Kurban bayramı ve tatil bölgelerinde vatandaşların uyarılara kulak asmaması sonucu vakalar yeniden 1000’in üzerinde seyretmeye başladı.   Denizli’de de salgın vakalarının arttığı gözlenirken, merkez ilçeler dışında koronavirüs salgınının görüldüğü ilçe sayısı 10’a yükseldi. Geçtiğimiz haftalarda salgının gözlemlendiği 7 ilçe arasında yer alan Çameli ve Güney ilçelerinde vaka görülmüyor. Denizli’de,  bu hafta yoğunluk haritasında vakaların yoğunlaştığı ve bölgenin genişlediği gözlemleniyor. Acıpayam ve Buldan ilçelerinde riskli bölgelerin gözlendiği yoğunluk haritasında Bekilli, Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde vakaların düşük seviyede yaşandığı görülüyor.   Babadağ, Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli, Çivril, Güney,  ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...               İLÇELERDE YOĞUNLUK HARİTASI            

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, yükselen vakalar, yapılan uyarılarla günlük vaka sayıları 1000’in altına düşürülmüştü. Ancak Kurban bayramı ve tatil bölgelerinde vatandaşların uyarılara kulak asmaması sonucu vakalar yeniden 1000’in üzerinde seyretmeye başladı.

 

Denizli’de de salgın vakalarının arttığı gözlenirken, merkez ilçeler dışında koronavirüs salgınının görüldüğü ilçe sayısı 10’a yükseldi. Geçtiğimiz haftalarda salgının gözlemlendiği 7 ilçe arasında yer alan Çameli ve Güney ilçelerinde vaka görülmüyor. Denizli’de,  bu hafta yoğunluk haritasında vakaların yoğunlaştığı ve bölgenin genişlediği gözlemleniyor. Acıpayam ve Buldan ilçelerinde riskli bölgelerin gözlendiği yoğunluk haritasında Bekilli, Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde vakaların düşük seviyede yaşandığı görülüyor.

 

Babadağ, Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli, Çivril, Güney,  ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

 

İLÇELERDE YOĞUNLUK HARİTASI

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.