Denizli'de Kovid-19 denetimleri sürüyor

BÜYÜKŞEHİR 16.10.2020 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kovid-19 denetimleri sürüyor

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda Kovid-19 denetiminde bulundu.   Ülke genelinde uygulanan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleriyle ilgili "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla onuncu büyük denetim Vali Ali Fuat Atik öncülüğünde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Denizli’de gerçekleştirildi.     Türkiye'nin 81 ilinde İçişleri Bakanlığı koordinesinde yapılan kapsamlı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi Denizli'de de gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yapılan Kovid-19 tedbirleri denetimine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı. Salgınla mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde vatandaşların temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaları gerektiği hatırlatılırken, iş yerlerinin aldığı tedbirler de denetlendi. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Vali Atik ve Başkan Zolan, tedbirlerin öneminden bahsetti, maske hediye etti. Denetimde Denizlililerin kurallara uyduğu görülürken Vali Atik ve Başkan Zolan, tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti.    

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda Kovid-19 denetiminde bulundu.

 

Ülke genelinde uygulanan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleriyle ilgili "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla onuncu büyük denetim Vali Ali Fuat Atik öncülüğünde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Denizli’de gerçekleştirildi.

 

 

Türkiye'nin 81 ilinde İçişleri Bakanlığı koordinesinde yapılan kapsamlı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi Denizli'de de gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yapılan Kovid-19 tedbirleri denetimine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı. Salgınla mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde vatandaşların temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaları gerektiği hatırlatılırken, iş yerlerinin aldığı tedbirler de denetlendi. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Vali Atik ve Başkan Zolan, tedbirlerin öneminden bahsetti, maske hediye etti. Denetimde Denizlililerin kurallara uyduğu görülürken Vali Atik ve Başkan Zolan, tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.