Denizli'de Kumarhaneye Baskın 7 Gözaltı

ASAYİŞ 31.03.2020 - 18:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kumarhaneye Baskın 7 Gözaltı

Denizli'de kumar oynatmaktan 4 ayrı kaydı bulunan bir kişi ile birlikte aynı yerde kumar oynattıkları gerekçesiyle 7 kişi gözaltın alındı. Şahıslara kumar oynamaktan para cezası verilirken, kumar oynatan şahsa "Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem uygulandı. 7 şahsa ayrıca "Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık" suçundan adli ve idari işlem yapıldı.     Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sırakapılar Mahallesinde, ruhsatsız olarak umuma açık işyerine çevrilmiş olduğu anlaşılan bir apartman dairesine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda; Sorumlu olduğunu beyan eden, daha önceden kumar oynatmak suçundan 4 ayrı kaydı bulunan H.D isimli şahıs ile aynı apartman dairesinde kumar oynadıkları tespit edilen; V.İ., S.H. ,H. D, T.D, S.Ö. ile H.T. isimli  toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı. Sorumlu olduğunu beyan eden şahsa “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 5 Şahsa Kumar Oynamaktan toplam 6 bin 125 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca adı geçen adreste bulunan 7 şahısa da TCK'nın 195. maddesi gereği "Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık" suçundan adli ve idari işlem yapıldı.     Yapılan operasyon neticesinde; kumar malzemeleri bin 240 TL. para, okey taşları,14 takım oyun kağıtları 1 takım poker pulu ile 1 adet kırma tabir edilen av tüfeğine ele geçirildi.                          

Denizli'de kumar oynatmaktan 4 ayrı kaydı bulunan bir kişi ile birlikte aynı yerde kumar oynattıkları gerekçesiyle 7 kişi gözaltın alındı. Şahıslara kumar oynamaktan para cezası verilirken, kumar oynatan şahsa "Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem uygulandı. 7 şahsa ayrıca "Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık" suçundan adli ve idari işlem yapıldı.  

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sırakapılar Mahallesinde, ruhsatsız olarak umuma açık işyerine çevrilmiş olduğu anlaşılan bir apartman dairesine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda; Sorumlu olduğunu beyan eden, daha önceden kumar oynatmak suçundan 4 ayrı kaydı bulunan H.D isimli şahıs ile aynı apartman dairesinde kumar oynadıkları tespit edilen; V.İ., S.H. ,H. D, T.D, S.Ö. ile H.T. isimli  toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı. Sorumlu olduğunu beyan eden şahsa “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 5 Şahsa Kumar Oynamaktan toplam 6 bin 125 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca adı geçen adreste bulunan 7 şahısa da TCK'nın 195. maddesi gereği "Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık" suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

 

 

Yapılan operasyon neticesinde; kumar malzemeleri bin 240 TL. para, okey taşları,14 takım oyun kağıtları 1 takım poker pulu ile 1 adet kırma tabir edilen av tüfeğine ele geçirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.