Denizli'de kurtarma operasyonu: 7 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 30.01.2020 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kurtarma operasyonu: 7 kişi tutuklandı

Denizli’de kaçırdıkları kişiyi kelepçeli bir şekilde 3 gün boyunca alıkoyan şebekeye yönelik operasyonda 2’si kadın 7 kişi yakalandı. Yakalan 7 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda organize suç örgütüne baskın düzenledi. Zorla alıkoyma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, adam kaçırma ve gasp suçlarına karıştıkları iddia edilen 2'si kadın 7 kişiyi gözaltına alındı. Örgüt üyelerinin R.D. isimli kişiyi zorla kaçırarak 3 gün boyunca bir evde kelepçe takmak suretiyle zorla tuttuğu ve gasp edildiği bilgisini alan ekipler operasyonun düğmesine bastı. Bunun üzerine polis ekiplerinin eve operasyon düzenlemesi sonucunda evde yaptığı aramada 6 tabanca, 1 av tüfeği, 30 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 8 uyuşturucu hap, 10 gram esrar ve çok sayıda mermi bulunarak el konuldu.   Gözaltına alınan şüpheliler Taylan Y., Abdullah K., Barış D., Deniz D., Ersin E., Hatice Ö. ve Cemil C. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 7 şüpheli şahıs mahkeme kararının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de kaçırdıkları kişiyi kelepçeli bir şekilde 3 gün boyunca alıkoyan şebekeye yönelik operasyonda 2’si kadın 7 kişi yakalandı. Yakalan 7 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.


Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda organize suç örgütüne baskın düzenledi. Zorla alıkoyma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, adam kaçırma ve gasp suçlarına karıştıkları iddia edilen 2'si kadın 7 kişiyi gözaltına alındı. Örgüt üyelerinin R.D. isimli kişiyi zorla kaçırarak 3 gün boyunca bir evde kelepçe takmak suretiyle zorla tuttuğu ve gasp edildiği bilgisini alan ekipler operasyonun düğmesine bastı. Bunun üzerine polis ekiplerinin eve operasyon düzenlemesi sonucunda evde yaptığı aramada 6 tabanca, 1 av tüfeği, 30 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 8 uyuşturucu hap, 10 gram esrar ve çok sayıda mermi bulunarak el konuldu.

 

Gözaltına alınan şüpheliler Taylan Y., Abdullah K., Barış D., Deniz D., Ersin E., Hatice Ö. ve Cemil C. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 7 şüpheli şahıs mahkeme kararının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.