Denizli'de lise öğrencisi staj gördüğü iş yerinde elektrik akımına kapıldı

ASAYİŞ 25.09.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de lise öğrencisi staj gördüğü iş yerinde elektrik akımına kapıldı

Denizli’de meslek lisesi öğrencisi staj için gittiği iş yerinde elektrik akımına kapılarak az daha canından oluyordu.   Denizlikenthaber.com’un haberine göre, Denizli'de Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü öğrencisi Muhammet K. (18) staj gördüğü işyerinde elektrik akımına kapıldığı öğrenildi.   M.K'nin elektrik akımına kapıldığını görenler durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler elektrik akımına kapılan Muhammet K.'ye olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan Muhammet K'nin ise yoğun bakım ünitesinde olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi alındı.   Polis olayla ilgili ise soruşturma başlattı.

Denizli’de meslek lisesi öğrencisi staj için gittiği iş yerinde elektrik akımına kapılarak az daha canından oluyordu.

 

Denizlikenthaber.com’un haberine göre, Denizli'de Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü öğrencisi Muhammet K. (18) staj gördüğü işyerinde elektrik akımına kapıldığı öğrenildi.

 

M.K'nin elektrik akımına kapıldığını görenler durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler elektrik akımına kapılan Muhammet K.'ye olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan Muhammet K'nin ise yoğun bakım ünitesinde olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi alındı.

 

Polis olayla ilgili ise soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.