Denizli'de LYS heyecanı!

EĞİTİM 11.06.2017 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de LYS heyecanı!

Denizli'de, Lisans Yerleştirme Sınavları matematik oturumuna (LYS-1) 11 bin 127 aday katıldı.

Denizli'de, Lisans Yerleştirme Sınavları matematik oturumuna (LYS-1) 11 bin 127 aday katıldı.   Denizli'de, LYS-1 için, sabah saatlerinde öğrenciler ve veliler sınava gireceği okullara akın etti. Telaşlı ve heyecanlı bir şekilde sınav alanına gelen öğrenciler daha sakin gözlenirken velilerin daha heyecanlı oldukları  gözlendi. Öğrenciler, oluşturulan arama noktalarından geçerek sınav salonlarına alındı.    Saat 10.00'da başlayan sınav 135 dakika sürdü. Denizli'de 516 salonda gerçekleştirilen LYS-1'e 11 bin 127 aday katıldı. Adaylar, LYS-1'te matematik sorularını yanıtladı.   Çocuklarını yalnız bırakmayarak okula gelen ve bina çevresinde bekleyen bazı veliler sınav sırasında çocukları için dua okudu.
Denizli'de, Lisans Yerleştirme Sınavları matematik oturumuna (LYS-1) 11 bin 127 aday katıldı.

Denizli'de, Lisans Yerleştirme Sınavları matematik oturumuna (LYS-1) 11 bin 127 aday katıldı.

 

Denizli'de, LYS-1 için, sabah saatlerinde öğrenciler ve veliler sınava gireceği okullara akın etti. Telaşlı ve heyecanlı bir şekilde sınav alanına gelen öğrenciler daha sakin gözlenirken velilerin daha heyecanlı oldukları  gözlendi. Öğrenciler, oluşturulan arama noktalarından geçerek sınav salonlarına alındı. 

 

Saat 10.00'da başlayan sınav 135 dakika sürdü. Denizli'de 516 salonda gerçekleştirilen LYS-1'e 11 bin 127 aday katıldı. Adaylar, LYS-1'te matematik sorularını yanıtladı.

 

Çocuklarını yalnız bırakmayarak okula gelen ve bina çevresinde bekleyen bazı veliler sınav sırasında çocukları için dua okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.