Denizli'de mahalle muhtarı acı üstüne acı yaşadı

YAŞAM 27.10.2020 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de mahalle muhtarı acı üstüne acı yaşadı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde mahalle muhtarı Mustafa İvgin, bir ay içinde acı üstüne acı yaşadı. Önce kayınpederini ardından 3 gün arayla babası ve abisini kaybetti.   "Allah düşmanımın başına vermesin" dedirten olay Denizli'nin Çameli İlçesi'nde yaşandı. Çameli ilçesi Cumaalanı Mahalle Muhtarı Mustafa İvgin, 1 ay içinde yaşadığı aile ölümleri ile sarsıldı.  İvgin, ilk önce 25 Eylül’de kayınpederi Ali Ömek’i (65), 24 Ekim’de babası Nurullah İvgin’i (77) yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle kaybetmesinin ardından 3 gün sonra bugün de abisini kaybetti.   Muhtar Mustafa İvgin’in, yaşadığı iki acının izleri sürerken bugün abisi Yalçın İvgin’i (51) kalp krizi sonucu kaybetti. Bir ay içinde 3 acı birden yaşayan Muhtar İvgin, bugün kaybettiği abisini Cumaalanı Mezarlığı’nda toprağa verecek.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde mahalle muhtarı Mustafa İvgin, bir ay içinde acı üstüne acı yaşadı. Önce kayınpederini ardından 3 gün arayla babası ve abisini kaybetti.

 

"Allah düşmanımın başına vermesin" dedirten olay Denizli'nin Çameli İlçesi'nde yaşandı. Çameli ilçesi Cumaalanı Mahalle Muhtarı Mustafa İvgin, 1 ay içinde yaşadığı aile ölümleri ile sarsıldı.  İvgin, ilk önce 25 Eylül’de kayınpederi Ali Ömek’i (65), 24 Ekim’de babası Nurullah İvgin’i (77) yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle kaybetmesinin ardından 3 gün sonra bugün de abisini kaybetti.

 

Muhtar Mustafa İvgin’in, yaşadığı iki acının izleri sürerken bugün abisi Yalçın İvgin’i (51) kalp krizi sonucu kaybetti. Bir ay içinde 3 acı birden yaşayan Muhtar İvgin, bugün kaybettiği abisini Cumaalanı Mezarlığı’nda toprağa verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.