Denizli'de makas atan otomobil iki otomobile kaza yaptırdı 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ 23.04.2019 - 23:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de makas atan otomobil iki otomobile kaza yaptırdı 1 kişi yaralandı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde iddiaya göre makas atarak seyreden bir otomobil iki otomobilin yoldan çıkarak kaza yapmasına neden oldu. Kazada 1 kişi hafif olarak yaralandı.Kazaya sebebiyet veren otomobil hiç duraksamadan kaçtı.     Denizli Pamukkale İlçesinde bulunan Deliktaş altgeçidinde Fevzi Çakmak Bulvarında saat 20.30 sıralarında, iddiaya göre makas atarak seyreden ve plakası henüz bilinmeyen bir otomobilin, trafiği tehlikeye attığı anlarda kazaya karışmamak için yolun sağına ve soluna manevra yapan iki otomobilin kaza yapmasına neden oldu. Seyir halinde olan 20 GD 201  plakalı otomobil ise bir başka araca çarparak durabildi. O anlarda yolun diğer şeridinde bulunan diğer otomobil ise, yol kenarında zor bir şekilde durabildi.Kazayı görenlerin ihbarları üzerine olay yerinde polis ekipleri de sevk edildi.Trafik belli bir süreliğine kapatıldı, güvenlik sağlanmasının ardından yol belli bir süre tek şerit olarak ilerledi.Makas atarak kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen eski model volvo s40 modelde bir otomobil olduğu ve kenarlarında hafif hasaları olduğu belirtildi. Kaçan otomobilin plakası ise belirlenemedi.Kaçan otomobil sürücüsünün kazayı gördüğü halde durmayarak kaçtığı öğrenildi. Kazada ise 20 GD 201 plakalı otomobil içerisinde bulunan 2 kişiden sadece Musa D. hafif yaralı  olduğu belirtildi. Araçlarda büyük maddi hasar oluştu.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde iddiaya göre makas atarak seyreden bir otomobil iki otomobilin yoldan çıkarak kaza yapmasına neden oldu. Kazada 1 kişi hafif olarak yaralandı.Kazaya sebebiyet veren otomobil hiç duraksamadan kaçtı.

 

 

Denizli Pamukkale İlçesinde bulunan Deliktaş altgeçidinde Fevzi Çakmak Bulvarında saat 20.30 sıralarında, iddiaya göre makas atarak seyreden ve plakası henüz bilinmeyen bir otomobilin, trafiği tehlikeye attığı anlarda kazaya karışmamak için yolun sağına ve soluna manevra yapan iki otomobilin kaza yapmasına neden oldu. Seyir halinde olan 20 GD 201  plakalı otomobil ise bir başka araca çarparak durabildi. O anlarda yolun diğer şeridinde bulunan diğer otomobil ise, yol kenarında zor bir şekilde durabildi.Kazayı görenlerin ihbarları üzerine olay yerinde polis ekipleri de sevk edildi.Trafik belli bir süreliğine kapatıldı, güvenlik sağlanmasının ardından yol belli bir süre tek şerit olarak ilerledi.Makas atarak kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen eski model volvo s40 modelde bir otomobil olduğu ve kenarlarında hafif hasaları olduğu belirtildi. Kaçan otomobilin plakası ise belirlenemedi.Kaçan otomobil sürücüsünün kazayı gördüğü halde durmayarak kaçtığı öğrenildi. Kazada ise 20 GD 201 plakalı otomobil içerisinde bulunan 2 kişiden sadece Musa D. hafif yaralı  olduğu belirtildi. Araçlarda büyük maddi hasar oluştu.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.