Denizli’de market işletmecisinden kız öğrencilere taciz iddiası

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de market işletmecisinden kız öğrencilere taciz iddiası

Denizli’nin Honaz ilçesinde ortaokul öğrencisi 3 kızı elle taciz ettiği iddia edilen market işletmecisi gözaltına alındı.  Denizli’nin Honaz ilçesinde bir ortaokulda eğitim gören Ş.C., C.E. ve E.S.C. isimli kız öğrenciler, geçtiğimiz gün ailelerine okulun karşısında market işleten O.Ö.’nün kendilerini elle taciz ettiğini söyledi. Yaşları 10 ile 14 arasında değişen çocukların durumu anlatması üzerine aileleri markete giderek, iddiaya göre market işletmecisi ile tartıştı. İhbar üzerine markete gelen jandarma ekipleri, O.Ö.’yü gözaltına aldı. Karakola götürülen O.Ö.’nün işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Denizli’nin Honaz ilçesinde ortaokul öğrencisi 3 kızı elle taciz ettiği iddia edilen market işletmecisi gözaltına alındı. 


Denizli’nin Honaz ilçesinde bir ortaokulda eğitim gören Ş.C., C.E. ve E.S.C. isimli kız öğrenciler, geçtiğimiz gün ailelerine okulun karşısında market işleten O.Ö.’nün kendilerini elle taciz ettiğini söyledi. Yaşları 10 ile 14 arasında değişen çocukların durumu anlatması üzerine aileleri markete giderek, iddiaya göre market işletmecisi ile tartıştı. İhbar üzerine markete gelen jandarma ekipleri, O.Ö.’yü gözaltına aldı. Karakola götürülen O.Ö.’nün işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.