Denizli’de market ve pazarlara çocukların girişi yasaklandı

DENİZLİ 01.04.2020 - 07:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de market ve pazarlara çocukların girişi yasaklandı

Denizli Valiliği korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi yeni yasak kararı aldı.

Denizli Valiliği tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında market ve Pazar yerlerine çocukların girmesinin yasaklandığını duyurdu.   Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi karar alındı.   Valiliğin açıklamasında şöyle denildi:  "Koronavirüs ile mücadele kapsamında Denizli il genelinde pazar yerleri ve hiper, süper ve küçük marketler dahil her türden alışveriş mekanlarına çocukların girişi İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararı gereğince yasaklanmıştır."
Denizli Valiliği korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi yeni yasak kararı aldı.

Denizli Valiliği tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında market ve Pazar yerlerine çocukların girmesinin yasaklandığını duyurdu.

 

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi karar alındı.

 

Valiliğin açıklamasında şöyle denildi: 

"Koronavirüs ile mücadele kapsamında Denizli il genelinde pazar yerleri ve hiper, süper ve küçük marketler dahil her türden alışveriş mekanlarına çocukların girişi İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararı gereğince yasaklanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.