Denizli'de market yangını!

ASAYİŞ 20.02.2019 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de market yangını!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gece saatlerinde bir markette çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Yangın, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. Yangının nedeni elektrik panosundan çıktığı tahmin edilirken, çıkan yangın sokağı aydınlattı.     Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık ve Bahçelievler şubesi ekipleri, yangına müdahale etti. Marketten yükselen alevlere köpük ve su sıkan itfaiye ekipleri, kapalı olan markete girmek için iş yerinin önündeki kepengi de metal kesme aletiyle keserek içerideki yangına müdahalede bulundu.     Markette bulunan tüpler dışarı çıkartılarak soğutması sağlandı. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Soğutma çalışmaları yapılan yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gece saatlerinde bir markette çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Yangın, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. Yangının nedeni elektrik panosundan çıktığı tahmin edilirken, çıkan yangın sokağı aydınlattı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık ve Bahçelievler şubesi ekipleri, yangına müdahale etti. Marketten yükselen alevlere köpük ve su sıkan itfaiye ekipleri, kapalı olan markete girmek için iş yerinin önündeki kepengi de metal kesme aletiyle keserek içerideki yangına müdahalede bulundu.

 

 

Markette bulunan tüpler dışarı çıkartılarak soğutması sağlandı. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Soğutma çalışmaları yapılan yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.