Denizli’de maske zorunluluğuna uymayan 438 kişiye ceza!

ASAYİŞ 15.09.2020 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de maske zorunluluğuna uymayan 438 kişiye ceza!

Denizli’de Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske kullanımına riayet etmeyen 438 kişiye ceza kesildi.   İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile birlikte mesken hariç her yerde maske kullanımının zorunluluğunun getirilmesinin ardından, emniyet birimlerinin yaptığı uygulamalarda Denizli’de bir haftada 438 kişiye idari para cezası uygulandı.   Denizli’de maske zorunluluğuna uymayarak hem kendi sağlıklarını hemde başkalarının sağlığını tehlikeye attıkları gerekçesi 438 kişiye toplam 394 bin 200 TL. ceza kesildi.

Denizli’de Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske kullanımına riayet etmeyen 438 kişiye ceza kesildi.

 

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile birlikte mesken hariç her yerde maske kullanımının zorunluluğunun getirilmesinin ardından, emniyet birimlerinin yaptığı uygulamalarda Denizli’de bir haftada 438 kişiye idari para cezası uygulandı.

 

Denizli’de maske zorunluluğuna uymayarak hem kendi sağlıklarını hemde başkalarının sağlığını tehlikeye attıkları gerekçesi 438 kişiye toplam 394 bin 200 TL. ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.