Denizli'de Mehmetciğin Zaferi İçin Fetih Suresi Okundu

DENİZLİ 02.03.2020 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Mehmetciğin Zaferi İçin Fetih Suresi Okundu

Tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de aynı duayla eller semaya açıldı. Türk ordusu tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatının başarıya ulaşması için yurdun dört bir yanında eller semaya açıldı.   Diyanet İşleri Başkanlığı bu sabah tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunacağını duyurmuştu. Sabah namazıyla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Denizli’deki tüm camilere gelen vatandaşlar hep beraber dualar okudu.   İdlib'de 34 askerimizin şehit olduğu kalleş saldırı sonrası Türkiye bölgeye Bahar Kalkanı Harekatı'nı başlattı. Şehit haberleri sonrası 80 milyon tek yürek olurken; ÇNRA, OBÜS, SİHA ve F-16'larla tespit edilen rejim hedefleri etkisiz hale getiriliyor.   Operasyonun başlatılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kahraman ordumuzun başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanmasını için Fetih Suresi okunarak, TSK ve millet için dua okunacağını belirtti.   BAŞKAN ALİ ERBAŞ BÖYLE DUYURMUŞTU Vatandaşlara sabah namazında camileri doldurma çağrısı yapan Erbaş, "Bahar Kalkanı Harekatı'nda kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyor, Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.   Alınan bu kararın ardından bu sabah Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de başta Delikliçınar Cami, Hilal Cami, Ulu Cami ve tüm camilerde Mehmetçik için Fetih Suresi okundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de aynı duayla eller semaya açıldı. Türk ordusu tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatının başarıya ulaşması için yurdun dört bir yanında eller semaya açıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı bu sabah tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunacağını duyurmuştu. Sabah namazıyla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Denizli’deki tüm camilere gelen vatandaşlar hep beraber dualar okudu.

 

İdlib'de 34 askerimizin şehit olduğu kalleş saldırı sonrası Türkiye bölgeye Bahar Kalkanı Harekatı'nı başlattı. Şehit haberleri sonrası 80 milyon tek yürek olurken; ÇNRA, OBÜS, SİHA ve F-16'larla tespit edilen rejim hedefleri etkisiz hale getiriliyor.

 

Operasyonun başlatılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kahraman ordumuzun başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanmasını için Fetih Suresi okunarak, TSK ve millet için dua okunacağını belirtti.

 

BAŞKAN ALİ ERBAŞ BÖYLE DUYURMUŞTU

Vatandaşlara sabah namazında camileri doldurma çağrısı yapan Erbaş, "Bahar Kalkanı Harekatı'nda kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyor, Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

 

Alınan bu kararın ardından bu sabah Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de başta Delikliçınar Cami, Hilal Cami, Ulu Cami ve tüm camilerde Mehmetçik için Fetih Suresi okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.