Denizli’de Mercedes tutkunları bir araya geldi

DENİZLİ 03.11.2020 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Mercedes tutkunları bir araya geldi

Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü pandemi kuralları kapsamında yaza veda etkinliği düzenledi. Çamlık’ta bir araya gelen Mercedes tutkunlarının araçları vatandaşlar tarafından ilgi gördü.   Denizli’de Mercedes tutkunlarının bir araya geldiği Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü Çamlık’ta yaza veda etkinliği düzenledi. 75 Mercedes aracının buluştuğu etkinlikte klasik ve son model otomobiller caddede sergilendi.     Araçlara meraklılarından çok yoldan geçen vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.   Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü Başkanı Şahin Piştav, “ Denizli’nin Yıldızları Mercedes Clup olarak düzenlemiş olduğumuz bu güzel yaza veda etkinliğimizde kardeşlik ve dostluk adına katılan tüm gönüldaşlarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunarız. Denizli’nin Yıldızları Mercedes Clup ailesi olarak birlik beraberlik kardeşlik ruhunu bir kez daha yaşadık. Yönetim olmak üzere tüm grup arkadaşlarımıza, dostlarımıza katılımından dolayı teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.  

Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü pandemi kuralları kapsamında yaza veda etkinliği düzenledi. Çamlık’ta bir araya gelen Mercedes tutkunlarının araçları vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

 

Denizli’de Mercedes tutkunlarının bir araya geldiği Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü Çamlık’ta yaza veda etkinliği düzenledi. 75 Mercedes aracının buluştuğu etkinlikte klasik ve son model otomobiller caddede sergilendi.

 

 

Araçlara meraklılarından çok yoldan geçen vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

 

Denizli’nin Yıldızları Mercedes Kulübü Başkanı Şahin Piştav, “ Denizli’nin Yıldızları Mercedes Clup olarak düzenlemiş olduğumuz bu güzel yaza veda etkinliğimizde kardeşlik ve dostluk adına katılan tüm gönüldaşlarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunarız. Denizli’nin Yıldızları Mercedes Clup ailesi olarak birlik beraberlik kardeşlik ruhunu bir kez daha yaşadık. Yönetim olmak üzere tüm grup arkadaşlarımıza, dostlarımıza katılımından dolayı teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.