Denizli'de Merve Özbey Rüzgarı Esti, Hayranlarını Eğlendirdi

DENİZLİ 01.07.2019 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Merve Özbey Rüzgarı Esti, Hayranlarını Eğlendirdi

Denizli Buldan İlçesinde 19. Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nin son gününde Alanyazı Meydanı’nda sahne alan Merve Özbey, Buldanlı hayranlarıyla buluştu. Seslendirdiği hareketli parçalarla Buldan’ı sallayan Merve Özbey’den eşi Ayşen Şevik’in de çok sevdiği Samanyolu parçasını söylemesini isteyen Başkan Şevik,  sevilen şarkıcıyı önümüzdeki yıl düzenlenecek festivale davet etti.   Bu yıl 19.sunu düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları festivali, Merve Özbey konseri ile sona erdi.  Festivalin son gününde Talat Tarakçı Parkı’nda Çakır ve saz ekibinin fasıl dinletisi ardından  sahne alan genç şarkıcı İldem Kirazoğlu’nun konseri ile coşan Buldanlılar,  festivalin kapanışını ise pop müziğinin yıldızı Merve Özbey ile yaptı.     Festivalin kapanış konserine Kaymakam Murat Sarı,  MHP Denizli eski milletvekili Ali Keskin, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri katıldı. Buldanlıların Alanyazı Meydanı’nı doldurduğu final konseri, Buldanlı gençlerden oluşan Rap Müzik grubunun gösterisi ile başladı. Gecede, Festivalin düzenlenmesine büyük emeği bulunan Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği Başkanı Mehmet Yakın’a teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  önümüzdeki yıllarda Buldan’a,  Buldan’ın kültürüne, tarihine ve doğal güzelliklerine yakışır daha kapsamlı festivalleri düzenlemek için sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.     MERVE ÖZBEY BULDANLI HAYRANLARINI COŞTURDU Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Merve Özbey, kendisinin hit parçalarının yanısıra Sezen Aksu ve Barış Manço’nun unutulmayan eserlerini de seslendirdi. Ayrıca davul eşliğinde Erik Dalı şarkısını söyleyen Merve Özbey, hayranlarını coşturdu. Bir ara sahneden inerek dinleyiciler arasına dolaşan şarkıcı, hayranlarıyla birlikte göbek atıp oynadı.  Pop müziğinin yıldızı, Başkan Mustafa Şevik’in de istek parçasını söyledi. Sanatçıdan, rahmetli eşi Ayşen Şevik’in sevdiği “Saman Yolu” parçasını söylemesini isteyen Başkan Şevik,   Merve Özbey’e Buldan dokuması şal ve çiçek takdim etti. Sanatçıya teşekkür eden Şevik,  Özbey’i önümüzdeki yıl düzenlenecek festivale davet etti ve kendisinden söz aldı.  

Denizli Buldan İlçesinde 19. Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nin son gününde Alanyazı Meydanı’nda sahne alan Merve Özbey, Buldanlı hayranlarıyla buluştu. Seslendirdiği hareketli parçalarla Buldan’ı sallayan Merve Özbey’den eşi Ayşen Şevik’in de çok sevdiği Samanyolu parçasını söylemesini isteyen Başkan Şevik,  sevilen şarkıcıyı önümüzdeki yıl düzenlenecek festivale davet etti.

 

Bu yıl 19.sunu düzenlenen Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları festivali, Merve Özbey konseri ile sona erdi.  Festivalin son gününde Talat Tarakçı Parkı’nda Çakır ve saz ekibinin fasıl dinletisi ardından  sahne alan genç şarkıcı İldem Kirazoğlu’nun konseri ile coşan Buldanlılar,  festivalin kapanışını ise pop müziğinin yıldızı Merve Özbey ile yaptı.

 

 

Festivalin kapanış konserine Kaymakam Murat Sarı,  MHP Denizli eski milletvekili Ali Keskin, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri katıldı. Buldanlıların Alanyazı Meydanı’nı doldurduğu final konseri, Buldanlı gençlerden oluşan Rap Müzik grubunun gösterisi ile başladı. Gecede, Festivalin düzenlenmesine büyük emeği bulunan Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği Başkanı Mehmet Yakın’a teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  önümüzdeki yıllarda Buldan’a,  Buldan’ın kültürüne, tarihine ve doğal güzelliklerine yakışır daha kapsamlı festivalleri düzenlemek için sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

 

 

MERVE ÖZBEY BULDANLI HAYRANLARINI COŞTURDU

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Merve Özbey, kendisinin hit parçalarının yanısıra Sezen Aksu ve Barış Manço’nun unutulmayan eserlerini de seslendirdi. Ayrıca davul eşliğinde Erik Dalı şarkısını söyleyen Merve Özbey, hayranlarını coşturdu. Bir ara sahneden inerek dinleyiciler arasına dolaşan şarkıcı, hayranlarıyla birlikte göbek atıp oynadı.  Pop müziğinin yıldızı, Başkan Mustafa Şevik’in de istek parçasını söyledi. Sanatçıdan, rahmetli eşi Ayşen Şevik’in sevdiği “Saman Yolu” parçasını söylemesini isteyen Başkan Şevik,   Merve Özbey’e Buldan dokuması şal ve çiçek takdim etti. Sanatçıya teşekkür eden Şevik,  Özbey’i önümüzdeki yıl düzenlenecek festivale davet etti ve kendisinden söz aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.