Denizli’de mevsimin ilk karı olumsuzlukları da beraberinde getirdi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de mevsimin ilk karı olumsuzlukları da beraberinde getirdi

Denizli’de aniden soğuyan hava olumsuzlukları da beraberinde getirirken kentin yüksek kesimlerinde yağan kar yağışı şehirlerarası yollarda sürücülerin zorluk çekmesine neden oldu.  Özellikle Denizli-Antalya karayolunda aniden bastıran yoğun kar yağışı sonrası Cankurtaran diye adlandırılan bölge beyaza büründü. Kar yağışına yoğun sis de etkilenince sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Trafik polisi ekipleri ise yolda sürekli devriye gezip sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak trafik güvenliğini sağladı. Bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına çekerek yağışın dinmesini bekledi. Herhangi bir kazanın yaşanmadığı bölgede yol şartları zorlaştı.         

Denizli’de aniden soğuyan hava olumsuzlukları da beraberinde getirirken kentin yüksek kesimlerinde yağan kar yağışı şehirlerarası yollarda sürücülerin zorluk çekmesine neden oldu. 


Özellikle Denizli-Antalya karayolunda aniden bastıran yoğun kar yağışı sonrası Cankurtaran diye adlandırılan bölge beyaza büründü. Kar yağışına yoğun sis de etkilenince sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Trafik polisi ekipleri ise yolda sürekli devriye gezip sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak trafik güvenliğini sağladı. Bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına çekerek yağışın dinmesini bekledi. Herhangi bir kazanın yaşanmadığı bölgede yol şartları zorlaştı. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.