Denizli'de mezarlıklar bayramda ziyaretçi akınına uğradı

DENİZLİ 04.06.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de mezarlıklar bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Denizli'de arefe ve bayramın ilk günü mezarlıklar doldu taştı.   Denizli'de vatandaşların akınına uğrayan Merkezefendi ilçesi Gazioğlu mezarlığında yoğunluk yaşanıyor. Yüzlerce kişinin akın ettiği mezarlıkta vatandaşlar yakınları için Yasin-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okuyup, dualar etti.   Küçük yaşlarda dedesini kaybeden Resul İrer, "Bayram arifesinde mezarlıklarını ziyaret ederek dua ettim. Dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin acılarını hep birlikte paylaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan Bayramında Müslümanlara uygulanan zulümlerin son bulmasını diliyorum. Yüce Allah'tan bizleri bir sonraki bayramlara ulaştırmasını ve güzel günleri görmek isteriz. Bu arada vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına saygılarımı sunuyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kulandı.  

Denizli'de arefe ve bayramın ilk günü mezarlıklar doldu taştı.

 

Denizli'de vatandaşların akınına uğrayan Merkezefendi ilçesi Gazioğlu mezarlığında yoğunluk yaşanıyor. Yüzlerce kişinin akın ettiği mezarlıkta vatandaşlar yakınları için Yasin-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okuyup, dualar etti.

 

Küçük yaşlarda dedesini kaybeden Resul İrer, "Bayram arifesinde mezarlıklarını ziyaret ederek dua ettim. Dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin acılarını hep birlikte paylaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan Bayramında Müslümanlara uygulanan zulümlerin son bulmasını diliyorum. Yüce Allah'tan bizleri bir sonraki bayramlara ulaştırmasını ve güzel günleri görmek isteriz. Bu arada vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına saygılarımı sunuyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.