Denizli'de minibüs kamyonete çarptı 7 yaralı

ASAYİŞ 16.06.2019 - 17:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de minibüs kamyonete çarptı 7 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesinde meydana gelen yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, kaza dün 17.30 sıralarında, Pamukkale İlçesi, Kayıhan Tüp Geçidinde yolcu minibüsünün, kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Y.Ö. idaresindeki 20 M 0024 plakalı yolcu minibüsü, aynı istikamette ilerleyen seyir halindeki Y.Ç. idaresindeki 20 BLE 42 plakalı kamyonete arkadan çarptı.   Çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü sürücüsü Y.Ö. ve minibüs içerisinde bulunan 6 yolcu hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı 7 kişiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldılar. Meydana gelen trafik kazasında Kayıhan Tüp Geçidi belli bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası her iki araçta ise maddi hasar meydana geldi.Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.   İddialara göre, minibüs şoförünün telefonla konuştuğu ve telefonda tartıştığı iddia edildi. Minibüsün tüp geçide yaklaştığı sırada, kamyonetin daha önceden yan bir şekilde kaza yaptığı ve minibüs şoförünün frene bastı halde hava şartlarından dolayı duramadığı için kamyonete arkadan çarptığı iddia edildi.   Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesinde meydana gelen yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza dün 17.30 sıralarında, Pamukkale İlçesi, Kayıhan Tüp Geçidinde yolcu minibüsünün, kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Y.Ö. idaresindeki 20 M 0024 plakalı yolcu minibüsü, aynı istikamette ilerleyen seyir halindeki Y.Ç. idaresindeki 20 BLE 42 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü sürücüsü Y.Ö. ve minibüs içerisinde bulunan 6 yolcu hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı 7 kişiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldılar. Meydana gelen trafik kazasında Kayıhan Tüp Geçidi belli bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası her iki araçta ise maddi hasar meydana geldi.Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

İddialara göre, minibüs şoförünün telefonla konuştuğu ve telefonda tartıştığı iddia edildi. Minibüsün tüp geçide yaklaştığı sırada, kamyonetin daha önceden yan bir şekilde kaza yaptığı ve minibüs şoförünün frene bastı halde hava şartlarından dolayı duramadığı için kamyonete arkadan çarptığı iddia edildi.

 

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.