Denizli'de miting havasında toplantı

SİYASET 04.04.2017 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de miting havasında toplantı

Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan Çameli mahallerinde referandum bilgilendirme toplantısı yaptı.

Denizli Ak Parti Mv. Cahit Özkan Çameli İlçesini ziyaret gerçekleştirdi ziyareti sırasıyla Bıçakçı, Cevizli, Kirazlıyayla, Karabayır, Elmalı, Taşçılar, Gürsu, Arıkaya, Sofular, Kızılyaka, İmamlar ve Belevi mahallelerinde yaptığı referandum bilgilendirme toplantısı miting havasında geçti.     AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, geçmişteki liderlerin sistemle ilgili yaşadığı sorunları hatırlattı. Yeni sistemin "Erdoğan için değil her doğan için" getirdiklerini belirten Özkan, gelecek kuşaklar için bu sistemin zaruri olduğunu vurguladı. Terör örgütlerinin "hayır" kampanyalarına da atıfta bulunan Denizli Milletvekili, 16 Nisan'da milletçe bu oyunu bozacaklarını söyledi.    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan :Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin Yeni Türkiye'nin yolunu açacağını belirten Arslan , 'Neden Evet?' denilmesi gerektiğini dile getirdi.Başkan Arslan Mahalle sakinlerine 24 Martta Denizli'de Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu toplu açılış ve mitingine geldikleri için teşekkür ederken 05 Nisan 2017 Çarşamba Günü Çameli Pazar Yerinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi'nin katılımıyla gerçekleşecek olan Çameli Mitingi Toplu açılış ve temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi..16 Nisan Referandum seçimlerinde Çameli Denizli'de kendi oy rekorunu tekrar kıracaktır rekorumuzun üstünde bir oy oranı ile Denizli'de birinci olacağız sizlere güvenimiz tamdır dedi.
Denizli Ak Parti Milletvekili Cahit Özkan Çameli mahallerinde referandum bilgilendirme toplantısı yaptı.

Denizli Ak Parti Mv. Cahit Özkan Çameli İlçesini ziyaret gerçekleştirdi ziyareti sırasıyla Bıçakçı, Cevizli, Kirazlıyayla, Karabayır, Elmalı, Taşçılar, Gürsu, Arıkaya, Sofular, Kızılyaka, İmamlar ve Belevi mahallelerinde yaptığı referandum bilgilendirme toplantısı miting havasında geçti.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, geçmişteki liderlerin sistemle ilgili yaşadığı sorunları hatırlattı. Yeni sistemin "Erdoğan için değil her doğan için" getirdiklerini belirten Özkan, gelecek kuşaklar için bu sistemin zaruri olduğunu vurguladı. Terör örgütlerinin "hayır" kampanyalarına da atıfta bulunan Denizli Milletvekili, 16 Nisan'da milletçe bu oyunu bozacaklarını söyledi. 

 


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan :Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin Yeni Türkiye'nin yolunu açacağını belirten Arslan , 'Neden Evet?' denilmesi gerektiğini dile getirdi.Başkan Arslan Mahalle sakinlerine 24 Martta Denizli'de Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu toplu açılış ve mitingine geldikleri için teşekkür ederken 05 Nisan 2017 Çarşamba Günü Çameli Pazar Yerinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi'nin katılımıyla gerçekleşecek olan Çameli Mitingi Toplu açılış ve temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi..16 Nisan Referandum seçimlerinde Çameli Denizli'de kendi oy rekorunu tekrar kıracaktır rekorumuzun üstünde bir oy oranı ile Denizli'de birinci olacağız sizlere güvenimiz tamdır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.