Denizli'de motosiklet çaldığı öne sürülen 2 zanlı yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2020 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de motosiklet çaldığı öne sürülen 2 zanlı yakalandı

Denizli'nin Çivril ilçesinde motosiklet çaldığı öne sürülen iki şüpheli Afyonkarahisar'da gözaltına alındı.    Jandarma, K.K'nin Balçık Mahallesi'ndeki evinin avlusunda bulunan motosikletin kaybolması ile ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, motosikletin Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde ikamet eden Ş.Ü. (47) ve M.A.O. (40) tarafından çalındığını tespit etti.    Haklarında 40 suç kaydı olan Ş.Ü. ile 31 suç kaydı bulunan M.A.O. Dinar'da gözaltına alındı. Çivril'e getirilen zanlılar, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ş.Ü, tutuklanırken, M.A.O, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    Şüphelilerin, eğlenmek üzere geldikleri Çivril'de otomobillerinin arızalandığı, evlerine dönmek için motosikleti çaldıkları öne sürüldü.    Bu arada motosiklet çaldığı öne süren şüphelilerin görüntüleri kameralara yansıdı.     

Denizli'nin Çivril ilçesinde motosiklet çaldığı öne sürülen iki şüpheli Afyonkarahisar'da gözaltına alındı. 

 

Jandarma, K.K'nin Balçık Mahallesi'ndeki evinin avlusunda bulunan motosikletin kaybolması ile ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, motosikletin Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde ikamet eden Ş.Ü. (47) ve M.A.O. (40) tarafından çalındığını tespit etti. 

 

Haklarında 40 suç kaydı olan Ş.Ü. ile 31 suç kaydı bulunan M.A.O. Dinar'da gözaltına alındı. Çivril'e getirilen zanlılar, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ş.Ü, tutuklanırken, M.A.O, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 

Şüphelilerin, eğlenmek üzere geldikleri Çivril'de otomobillerinin arızalandığı, evlerine dönmek için motosikleti çaldıkları öne sürüldü. 

 

Bu arada motosiklet çaldığı öne süren şüphelilerin görüntüleri kameralara yansıdı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.