Denizli’de Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılınacak

DENİZLİ 18.06.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılınacak

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatı nedeniyle bugün tüm merkezi camilerde gıyabi cenaze namazı kıldırılacak. Denizli’de ise 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de gıyabi cenaze namazı kılınacak.   Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda şehit düştü. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından, Mursi için yurt genelindeki tüm il ve ilçe müftülüklerine, gıyabi cenaze namazı kıldırılması için yazı gönderildi.   Gıyabi cenaze namazı, bugün Denizli’de 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de öğle namazını müteakip kılınacak. Gıyabi cenaze namazına Denizli Protokolü’nün de katılması bekleniyor.   STK'LAR İKİNDİ NAMAZI SONRASI KILACAK Öte yandan Denizli’de, Ensar Vakfı, İHH, Memur Sen, Anadolu Gençlik Derneği (AGD),HAK-İŞ Hizmet İş, İlim Yayma Cemiyeti, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu gibi Sivil Toplum Kuruluşları ise ortak olarak  15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de planlanan ikindi namazını müteakip Muhammet Mursi için gıyabi cenaze namazı hazırlıklarını değiştirerek öğle namazının ardından İl Müftülüğü ile birlikte kılacaklar.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatı nedeniyle bugün tüm merkezi camilerde gıyabi cenaze namazı kıldırılacak. Denizli’de ise 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de gıyabi cenaze namazı kılınacak.

 

Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda şehit düştü. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından, Mursi için yurt genelindeki tüm il ve ilçe müftülüklerine, gıyabi cenaze namazı kıldırılması için yazı gönderildi.

 

Gıyabi cenaze namazı, bugün Denizli’de 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de öğle namazını müteakip kılınacak. Gıyabi cenaze namazına Denizli Protokolü’nün de katılması bekleniyor.

 

STK'LAR İKİNDİ NAMAZI SONRASI KILACAK

Öte yandan Denizli’de, Ensar Vakfı, İHH, Memur Sen, Anadolu Gençlik Derneği (AGD),HAK-İŞ Hizmet İş, İlim Yayma Cemiyeti, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu gibi Sivil Toplum Kuruluşları ise ortak olarak  15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Yeni Camii’de planlanan ikindi namazını müteakip Muhammet Mursi için gıyabi cenaze namazı hazırlıklarını değiştirerek öğle namazının ardından İl Müftülüğü ile birlikte kılacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.