Denizli'de 'namazını camide kıl, umre ödülünü kap etkinliği' başlıyor

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 'namazını camide kıl, umre ödülünü kap etkinliği' başlıyor

Denizli Namaz Gönüllüleri Platformu Temsilciliği ‘namazını camide kıl, umre ödülünü kap’ etkinliği başlattı. Etkinliğe katılanlardan dereceye giren 10 öğrenci 15 günlük Umre ziyaretine gönderilecek.     40 gün boyunca devam edecek olan etkinlik 5 Mayıs Pazar günü (yarın) teravih namazıyla başlayacak ve 13 Haziran Perşembe günü yatsı namazında sonra erecek. Etkinliğe katılanlar teravih namazlarından sonra namaz çizelgesini cami görevlisine imzalattıracaklar. Namazları aynı camide kılma şartı olmadığı belirtildi.  Namaz etkinliğinden sonra Mustafa Soykök’ün yazdığı “En Sevgili (SAV)” kitabından ve 32 farz -52 farz bilgilerinden çoktan seçmeli olarak sınav yapılacağı aktarıldı. Sınav sonucunda ise ilk on da dereceye giren öğrencilere 2020 sömestr tatilinde 15 günlük Umre ödülü ilk yirmide dereceye giren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek.         

Denizli Namaz Gönüllüleri Platformu Temsilciliği ‘namazını camide kıl, umre ödülünü kap’ etkinliği başlattı. Etkinliğe katılanlardan dereceye giren 10 öğrenci 15 günlük Umre ziyaretine gönderilecek.

 

 
40 gün boyunca devam edecek olan etkinlik 5 Mayıs Pazar günü (yarın) teravih namazıyla başlayacak ve 13 Haziran Perşembe günü yatsı namazında sonra erecek. Etkinliğe katılanlar teravih namazlarından sonra namaz çizelgesini cami görevlisine imzalattıracaklar. Namazları aynı camide kılma şartı olmadığı belirtildi. 
Namaz etkinliğinden sonra Mustafa Soykök’ün yazdığı “En Sevgili (SAV)” kitabından ve 32 farz -52 farz bilgilerinden çoktan seçmeli olarak sınav yapılacağı aktarıldı. Sınav sonucunda ise ilk on da dereceye giren öğrencilere 2020 sömestr tatilinde 15 günlük Umre ödülü ilk yirmide dereceye giren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.