Denizli'de Narkotik ekiplerinden derneğe operasyon düzenledi

ASAYİŞ 21.05.2019 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Narkotik ekiplerinden derneğe operasyon düzenledi

Denizli'de Ramazan ayı ile birlikte  güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştıran Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesinde Merkezefendi ilçesinde Dernek görünümlü iş yerine yapılan operasyonda 2 kişi yakalandı.   Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinde elde edilen istihbarı bilgilerin değerlendirilmesi ile ekiplerce gerçekleştirilen Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde Kanserle Mücadele Derneği görünümlü bir işyerinde yapılan aramada ise bir oyuncak pelüş ayı içerisine gizlenmiş 82 ayrı paket halinde satışa hazır 69 gram eroin maddesi yakalandı.   Dernek görünümlü işletmenin Denizli sorumlusu olduğu belirlenen ve suçüstü yakalanan şüpheli M.D. ve beraberindeki S.İ. isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.  

Denizli'de Ramazan ayı ile birlikte  güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştıran Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesinde Merkezefendi ilçesinde Dernek görünümlü iş yerine yapılan operasyonda 2 kişi yakalandı.

 

Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinde elde edilen istihbarı bilgilerin değerlendirilmesi ile ekiplerce gerçekleştirilen Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde Kanserle Mücadele Derneği görünümlü bir işyerinde yapılan aramada ise bir oyuncak pelüş ayı içerisine gizlenmiş 82 ayrı paket halinde satışa hazır 69 gram eroin maddesi yakalandı.

 

Dernek görünümlü işletmenin Denizli sorumlusu olduğu belirlenen ve suçüstü yakalanan şüpheli M.D. ve beraberindeki S.İ. isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.