Denizli'de Narkotik'ten Karşıyaka'ya Operasyon 5 Tutuklu

ASAYİŞ 31.05.2019 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Narkotik'ten Karşıyaka'ya Operasyon 5 Tutuklu

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri bir ilke daha imza attı. Daha önce bir çok kez başarılı narkotik operasyonlarının gerçekleştirildiği Karşıyaka Mahallesi’nde bu kez de uyuşturucu madde ticareti yapan kadın şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.41 uyuşturucu madde kullanıcısı ve 5 satış yapan şahıs yakalandı.   Denizli'de eşleri, aile bireyleri uyuşturucu madde suçlarından ceza evinde bulunan kadın uyuşturucu tacirleri yazın gelmesiyle birlikte sokaklarda toplanarak sosyal etkinlik yapan mahallelinin arasına karıştılar.Komşu kadınların ve çocukların gölgesinde dikkat çekmediklerini sanarak tanıdık, ahbap gibi gelen müşterilere uyuşturucu madde pazarlamaya başladılar.   Bölgedeki kontrollerini sürdüren sivil narkotik ekipleri mahallede uyuşturucu madde satışı yapılan adresleri tek tek tespit etti.  Takibe alınan şüphelilerden uyuşturucu madde temin eden 41 kişi satın aldıkları uyuşturucu maddelerle birlikte yakalandı.Yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmaların sonunda operasyon için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka’da uyuşturucu madde saklanan, satışı yapılan adresleri ablukaya aldı.   Polis operasyonları esnasında sakladıkları uyuşturucu maddeleri dökerek imha edebilmek amacıyla banyo ve tuvaletlerine geniş çaplı özel gider düzenekleri yaptırılan evlere suç unsurlarının yok edilmemesi için hızla girilerek, şüpheliler etkisiz hale getirildi.   Arama yapılan adreslerden birinde banyo gider borusunun içine atılarak yok edilmeye çalışılan 363 adet ecstasy hap görevlilerce çıkartıldı.Operasyon kapsamında yürütülen çalışmalarda toplam 430 adet ecstasy hap geçirildi. Suç geliri olduğu değerlendirilen yaklaşık 11.000 TL ile dolar ve euro cinsinden dövizlere el konuldu. Göz altına alınarak adli mercilere sevk edilen 4’ü kadın, 1'i erkek  (5) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri bir ilke daha imza attı. Daha önce bir çok kez başarılı narkotik operasyonlarının gerçekleştirildiği Karşıyaka Mahallesi’nde bu kez de uyuşturucu madde ticareti yapan kadın şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.41 uyuşturucu madde kullanıcısı ve 5 satış yapan şahıs yakalandı.

 

Denizli'de eşleri, aile bireyleri uyuşturucu madde suçlarından ceza evinde bulunan kadın uyuşturucu tacirleri yazın gelmesiyle birlikte sokaklarda toplanarak sosyal etkinlik yapan mahallelinin arasına karıştılar.Komşu kadınların ve çocukların gölgesinde dikkat çekmediklerini sanarak tanıdık, ahbap gibi gelen müşterilere uyuşturucu madde pazarlamaya başladılar.

 

Bölgedeki kontrollerini sürdüren sivil narkotik ekipleri mahallede uyuşturucu madde satışı yapılan adresleri tek tek tespit etti.  Takibe alınan şüphelilerden uyuşturucu madde temin eden 41 kişi satın aldıkları uyuşturucu maddelerle birlikte yakalandı.Yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmaların sonunda operasyon için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka’da uyuşturucu madde saklanan, satışı yapılan adresleri ablukaya aldı.

 

Polis operasyonları esnasında sakladıkları uyuşturucu maddeleri dökerek imha edebilmek amacıyla banyo ve tuvaletlerine geniş çaplı özel gider düzenekleri yaptırılan evlere suç unsurlarının yok edilmemesi için hızla girilerek, şüpheliler etkisiz hale getirildi.

 

Arama yapılan adreslerden birinde banyo gider borusunun içine atılarak yok edilmeye çalışılan 363 adet ecstasy hap görevlilerce çıkartıldı.Operasyon kapsamında yürütülen çalışmalarda toplam 430 adet ecstasy hap geçirildi. Suç geliri olduğu değerlendirilen yaklaşık 11.000 TL ile dolar ve euro cinsinden dövizlere el konuldu.

Göz altına alınarak adli mercilere sevk edilen 4’ü kadın, 1'i erkek  (5) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.