Denizli’de o bölge korunma altına alındı

DENİZLİ 28.06.2020 - 08:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de o bölge korunma altına alındı

Cumhurbaşkanı kararlarıyla Denizli’nin Buldan İlçesi’nde bulunan, Yayla Gölü Doğal Sit Alanı, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.   Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Denizli'nin Buldan ilçesindeki Yayla Gölü doğal sir alanı koruma statüsü yeniden değerlendirilerek kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.      

Cumhurbaşkanı kararlarıyla Denizli’nin Buldan İlçesi’nde bulunan, Yayla Gölü Doğal Sit Alanı, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Denizli'nin Buldan ilçesindeki Yayla Gölü doğal sir alanı koruma statüsü yeniden değerlendirilerek kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.