Denizli'de o gün yağışlar etkili olacak!

DENİZLİ 21.09.2019 - 08:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de o gün yağışlar etkili olacak!

Yurdun birçok bölgesi yağışlı havanın etkisi altında olurken Denizli’ye ne zaman yağmur yağacak sorusu haberimizde. Denizli’de hava sıcaklığı bugün 16 ile 27 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde olacak.   Denizli’de önceki hafta etkili olan yağışların yerini güneşli hava aldı. Sıcaklıkların hafta boyunca etkili olmasının ardından yurdun birçok bölgesinde yağışlı hava etkili oluyor. Denizli’de ise yağışlı hava Çarşamba gününden itibaren etkisini gösterecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Denizli’de, Çarşamba günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmayacak. Yağışlı hava kent merkezi ve tüm ilçelerde etkili olacak.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Yurdun birçok bölgesi yağışlı havanın etkisi altında olurken Denizli’ye ne zaman yağmur yağacak sorusu haberimizde. Denizli’de hava sıcaklığı bugün 16 ile 27 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde olacak.

 

Denizli’de önceki hafta etkili olan yağışların yerini güneşli hava aldı. Sıcaklıkların hafta boyunca etkili olmasının ardından yurdun birçok bölgesinde yağışlı hava etkili oluyor. Denizli’de ise yağışlı hava Çarşamba gününden itibaren etkisini gösterecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Denizli’de, Çarşamba günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmayacak. Yağışlı hava kent merkezi ve tüm ilçelerde etkili olacak.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.