Denizli'de O İlçede 65 Yaş Üstü Yaşlılara 24 Saat Hizmet Var

GÜNDEM 23.03.2020 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de O İlçede 65 Yaş Üstü Yaşlılara 24 Saat Hizmet Var

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan Sarayköy Vefa Sosyal Destek Grubu görevine başladı.   Ekipler, ilk olarak ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşların kapısını çalarak ihtiyaçlarını sordu. İçişleri Bakanlığının aldığı kararla 65 yaş üzeri ile kronik  rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden ayrılmasının kısıtlanması ve  yasaklanması üzerine Sarayköy Kaymakamlığı tarafından Sarayköy Vefa  Sosyal Destek Grubu oluşturuldu. Grubun paydaşlarında ise Sarayköy Kaymakamlığı, Sarayköy Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yer alıyor. 24 saat boyunca 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların hizmetinde olacak olan Sarayköy Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri 112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayarak yardım talebinde bulunacak vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak. Sarayköy Vefa  Sosyal Destek Grubu olarak göreve başlayan ekipler öncelikle herhangi bir talep olmadan ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve isteklerini not etti. Ardından alışveriş yapan ekipler vatandaşlara istekleri olan gıdaları ve diğer ürünlerini teslim etti.  

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan Sarayköy Vefa Sosyal Destek Grubu görevine başladı.

 

Ekipler, ilk olarak ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşların kapısını çalarak ihtiyaçlarını sordu. İçişleri Bakanlığının aldığı kararla 65 yaş üzeri ile kronik  rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden ayrılmasının kısıtlanması ve  yasaklanması üzerine Sarayköy Kaymakamlığı tarafından Sarayköy Vefa  Sosyal Destek Grubu oluşturuldu. Grubun paydaşlarında ise Sarayköy Kaymakamlığı, Sarayköy Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yer alıyor. 24 saat boyunca 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların hizmetinde olacak olan Sarayköy Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri 112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayarak yardım talebinde bulunacak vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak. Sarayköy Vefa  Sosyal Destek Grubu olarak göreve başlayan ekipler öncelikle herhangi bir talep olmadan ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve isteklerini not etti. Ardından alışveriş yapan ekipler vatandaşlara istekleri olan gıdaları ve diğer ürünlerini teslim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.