Denizli’de Oda ve STK’lar ‘Barış Pınarı Harekatı’ için bir araya geliyor

GÜNDEM 15.10.2019 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Oda ve STK’lar ‘Barış Pınarı Harekatı’ için bir araya geliyor

Denizli’de “Barış Pınarı Harekatı”na destek amacıyla Odalar ve STK’lar bir araya geliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimi ile Türkiye genelinde yapılacak toplantıya Denizli’de, Denizli Ticaret Odası’nın öncülük edecek.   TOBB’un girişimiyle, “Barış Pınarı Harekatı”na destek amacıyla, illerde bağlı oda ve borsaların öncülüğünde, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da basın toplantısı düzenlenecek.   Denizli’de söz konusu toplantıya, Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Hak İşçi Sendikaları Konferasyonu (HAK-İŞ), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN), Türkiye Emekliler Derneği temsilcileri davet edildi.   Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) gerçekleşecek toplantıya, aynı zamanda Öz Orman-İş Sendikası Denizli Temsilcisi ile aşağıda isimlerini sıralanan Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Üyesi STK'ların temsilcileri de katılacak. Toplantıda Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı ortak hazırlanan metin basın mensupları önünde aynı anda okunacak.   Toplantıya katılacak, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Üyesi STK Temsileri;   DENİZLİ TİCARET ODASI (DTO) DENİZLİ SANAYİ ODASI (DSO) DENİZLİ TİCARET BORSASI (DTB) DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB) DENİZLİ ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (DESOB) DENİZLİ GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (DEGİAD) DENİZLİ NAKIŞ SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (DENSAD) DENİZLİ SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (DESİAD) DENİZLİ TEKSTİL VE GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (DETGİS) MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) PAMUKKALE TURİZM DERNEĞİ DENİZLİ TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ (DENTUROD) ULUSAL SANAYİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (USİAD) DENİZLİSPOR KULÜBÜ DENİZLİ MADENCİLER VE MERMERCİLER DERNEĞİ (DENMERDER) DENİZLİ GAZETECİLER CEMİYETİ BABADAĞLI SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (BASİAD) AVRASYA YÖNETİCİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (AYSİAD) TÜM SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TÜMSİAD) ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (ASKON) DENİZLİ ŞUBESİ GÜNEY EGE SANAYİ VE İŞ DÜNYASI FEDERASYONU (GESİFED) ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ (ENVERDER) DENİZLİ ŞUBESİ DENİZLİ İŞ KADINLARI BİRLİĞİ (DİKAB) DENİZLİ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI (DSMMMO) MAKİNE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MAKSİAD) SOROPTİMİST KULÜBÜ DERNEĞİ    

Denizli’de “Barış Pınarı Harekatı”na destek amacıyla Odalar ve STK’lar bir araya geliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimi ile Türkiye genelinde yapılacak toplantıya Denizli’de, Denizli Ticaret Odası’nın öncülük edecek.

 

TOBB’un girişimiyle, “Barış Pınarı Harekatı”na destek amacıyla, illerde bağlı oda ve borsaların öncülüğünde, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da basın toplantısı düzenlenecek.

 

Denizli’de söz konusu toplantıya, Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Hak İşçi Sendikaları Konferasyonu (HAK-İŞ), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN), Türkiye Emekliler Derneği temsilcileri davet edildi.

 

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) gerçekleşecek toplantıya, aynı zamanda Öz Orman-İş Sendikası Denizli Temsilcisi ile aşağıda isimlerini sıralanan Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Üyesi STK'ların temsilcileri de katılacak. Toplantıda Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı ortak hazırlanan metin basın mensupları önünde aynı anda okunacak.

 

Toplantıya katılacak, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu Üyesi STK Temsileri;

 

DENİZLİ TİCARET ODASI (DTO)

DENİZLİ SANAYİ ODASI (DSO)

DENİZLİ TİCARET BORSASI (DTB)

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB)

DENİZLİ ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (DESOB)

DENİZLİ GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (DEGİAD)

DENİZLİ NAKIŞ SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (DENSAD)

DENİZLİ SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (DESİAD)

DENİZLİ TEKSTİL VE GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (DETGİS)

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD)

PAMUKKALE TURİZM DERNEĞİ

DENİZLİ TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ (DENTUROD)

ULUSAL SANAYİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (USİAD)

DENİZLİSPOR KULÜBÜ

DENİZLİ MADENCİLER VE MERMERCİLER DERNEĞİ (DENMERDER)

DENİZLİ GAZETECİLER CEMİYETİ

BABADAĞLI SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (BASİAD)

AVRASYA YÖNETİCİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (AYSİAD)

TÜM SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TÜMSİAD)

ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (ASKON) DENİZLİ ŞUBESİ

GÜNEY EGE SANAYİ VE İŞ DÜNYASI FEDERASYONU (GESİFED)

ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ (ENVERDER) DENİZLİ ŞUBESİ

DENİZLİ İŞ KADINLARI BİRLİĞİ (DİKAB)

DENİZLİ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI (DSMMMO)

MAKİNE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MAKSİAD)

SOROPTİMİST KULÜBÜ DERNEĞİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.