Denizli'de Öğrenci Minibüsü İle Otomobil Çarpıştı 5 Yaralı

ASAYİŞ 13.02.2019 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Öğrenci Minibüsü İle Otomobil Çarpıştı 5 Yaralı

Denizli'de öğrenci minibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 Yaralı Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında öğrenci minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı.     Edinilen bilgiye göre, Kaza Denizli'nin Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde otomobil ve öğrenci minibüsünün dikkatsizlik sonucu çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı. Yaralanan şahıslara ilk müdahaleyi yol üzerinde bulunan seyir halinde ki diğer sürücüler müdahale yaparken olay yerine kısa sürede Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan şoför itfaiye ekiplerince kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de öğrenci minibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 Yaralı Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında öğrenci minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Kaza Denizli'nin Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde otomobil ve öğrenci minibüsünün dikkatsizlik sonucu çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı. Yaralanan şahıslara ilk müdahaleyi yol üzerinde bulunan seyir halinde ki diğer sürücüler müdahale yaparken olay yerine kısa sürede Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan şoför itfaiye ekiplerince kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.