Denizli'de öğrenci tur otobüsü kazası: 34 yaralı

ASAYİŞ 16.04.2019 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de öğrenci tur otobüsü kazası: 34 yaralı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Antalya’dan gelen öğrenci tur otobüsü kaza yaptı. Kazada 3’ü ağır 34 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre bu sabah 08.00 sularında Denizli- Antalya yolu üzerinde, Antalya’dan Denizli istikametine gelen ve Çanakkale’ye gitmekte olan Zafer G. yönetimindeki 07 GCR 07 plakalı tur otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Otobüste 31 öğrenci, 5 veli, 5 okul personeli olmak üzere 41 kişinin olduğu belirtildi. Kazada 22 öğrenci 4 öğretmen 5 veli 1 rehber ve 2 şoför yaralandı.     Kazanın henüz neden olduğu bilinmezken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaralıları otobüs içinden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Adeta can pazarı yaşanan kazada yaralanan 34 yaralıdan 3’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.     Acıpayam Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıları acil servis önünde çok sayıda doktor, hemşire ve hastane personeli karşıladı. Yaralılar Acil Servis’e alınarak tedavi altına alındı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Antalya’dan gelen öğrenci tur otobüsü kaza yaptı. Kazada 3’ü ağır 34 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre bu sabah 08.00 sularında Denizli- Antalya yolu üzerinde, Antalya’dan Denizli istikametine gelen ve Çanakkale’ye gitmekte olan Zafer G. yönetimindeki 07 GCR 07 plakalı tur otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Otobüste 31 öğrenci, 5 veli, 5 okul personeli olmak üzere 41 kişinin olduğu belirtildi. Kazada 22 öğrenci 4 öğretmen 5 veli 1 rehber ve 2 şoför yaralandı.

 

 

Kazanın henüz neden olduğu bilinmezken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaralıları otobüs içinden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Adeta can pazarı yaşanan kazada yaralanan 34 yaralıdan 3’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

 

 

Acıpayam Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıları acil servis önünde çok sayıda doktor, hemşire ve hastane personeli karşıladı. Yaralılar Acil Servis’e alınarak tedavi altına alındı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.