Denizli'de öğretmenden öğrenciye dayak iddiası!

DENİZLİ 16.10.2017 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de öğretmenden öğrenciye dayak iddiası!

Denizli Tavas İlçesi’nde Aydoğdu İlkokulu’nda 3.sınıf öğrencisi M.Ö.’nün okulda asılan afişi yırttığı gerekçesi ile öğretmeninden dayak yediği iddia edildi.    Tavas Aydoğdu Mahallesi’ndeki Aydoğdu İlkokulu’nda Çarşamba günü meydana gelen olayda, öğretmen M.E.E.’nin 3.sınıf öğrencisi M.Ö.’yü okulda asılı bulunan afişi yırttığı gerekçesi ile dövüldüğü iddia edildi.   Baba İlhami Özkurt’un iddiasına göre, “Oğlumu okulda asılı bulunan bir afişi yırttığı için öğretmen M.E.E. tarafından darp edilmiştir. Askıda Kur’an ile ilgili bir kâğıt varmış, yırtılmış bunu sen yırttın diye ondan dövmüş. Oğlumun kulağını çekip iki defa yüzüne tokat iki defada kalçasına tekme atmış. Ne kadar yaramaz olursa olsun o şekilde dayak atılmaz. Ben çocuğumu sokakta bulmadım. Hastaneye götürdüm darp raporu aldım. Konuyu anlatınca adli olay olduğundan hastanedeki jandarma geldi. Öğretmen M.E.E.’den şikayetçi oldum” dedi.   ÖĞRETMEN DÖVMEDİ BAĞIRMIŞ   Olayla ilgili okulu arayarak bilgi alan haber merkezimiz, olaya karışan öğretmen M.E.E.’nin raporlu olduğu okulda bulunmadığı belirtildi. Haber merkezimizin görüştüğü Öğretmen Hüseyin H. böyle bir tatsız olayın yaşandığı, ancak edindiğimiz bilgiye göre öğretmen M.E.E.’nin dövemediği, öğrencimiz M.Ö.’ye bağırdığını belirtti. Hüseyin H.; “12 yıldır öğretmenlik yapıyorum buraya 20 gün oldu geldiğim. Öğrencimiz M.Ö.’nün yaramazlığını bizler gibi diğer velilerinde dikkatini çekiyor. Birçok veli öğrencimiz hakkında hem bizlere hemde annesine şikayette bulundu. Bizler yinede doğrunun ortaya çıkması için öğrencilerimize sorduk korkmamalarını bize gerçeği söylemelerini istedik. Öğrencilerden edindiğimiz bilgide, M.E.E’nin öğrenci M.Ö.’ye vurmadığı bağırdığını ifade ettiler. Olay sonrası öğrencimiz okulda derslerine girip okul bahçesinde oyununu oynadı. Hatta iddiaya göre öğrencimiz M.Ö.’ye annesinin kızdığı ve sen eve gidince görürsün dediği belirtildi. Emin değiliz ama belki annesi öğrenciye zarar vermiş olabilir” dedi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Tavas İlçesi’nde Aydoğdu İlkokulu’nda 3.sınıf öğrencisi M.Ö.’nün okulda asılan afişi yırttığı gerekçesi ile öğretmeninden dayak yediği iddia edildi.

 

 Tavas Aydoğdu Mahallesi’ndeki Aydoğdu İlkokulu’nda Çarşamba günü meydana gelen olayda, öğretmen M.E.E.’nin 3.sınıf öğrencisi M.Ö.’yü okulda asılı bulunan afişi yırttığı gerekçesi ile dövüldüğü iddia edildi.

 


Baba İlhami Özkurt’un iddiasına göre, “Oğlumu okulda asılı bulunan bir afişi yırttığı için öğretmen M.E.E. tarafından darp edilmiştir. Askıda Kur’an ile ilgili bir kâğıt varmış, yırtılmış bunu sen yırttın diye ondan dövmüş. Oğlumun kulağını çekip iki defa yüzüne tokat iki defada kalçasına tekme atmış. Ne kadar yaramaz olursa olsun o şekilde dayak atılmaz. Ben çocuğumu sokakta bulmadım. Hastaneye götürdüm darp raporu aldım. Konuyu anlatınca adli olay olduğundan hastanedeki jandarma geldi. Öğretmen M.E.E.’den şikayetçi oldum” dedi.

 

ÖĞRETMEN DÖVMEDİ BAĞIRMIŞ

 

Olayla ilgili okulu arayarak bilgi alan haber merkezimiz, olaya karışan öğretmen M.E.E.’nin raporlu olduğu okulda bulunmadığı belirtildi. Haber merkezimizin görüştüğü Öğretmen Hüseyin H. böyle bir tatsız olayın yaşandığı, ancak edindiğimiz bilgiye göre öğretmen M.E.E.’nin dövemediği, öğrencimiz M.Ö.’ye bağırdığını belirtti. Hüseyin H.; “12 yıldır öğretmenlik yapıyorum buraya 20 gün oldu geldiğim. Öğrencimiz M.Ö.’nün yaramazlığını bizler gibi diğer velilerinde dikkatini çekiyor. Birçok veli öğrencimiz hakkında hem bizlere hemde annesine şikayette bulundu. Bizler yinede doğrunun ortaya çıkması için öğrencilerimize sorduk korkmamalarını bize gerçeği söylemelerini istedik. Öğrencilerden edindiğimiz bilgide, M.E.E’nin öğrenci M.Ö.’ye vurmadığı bağırdığını ifade ettiler. Olay sonrası öğrencimiz okulda derslerine girip okul bahçesinde oyununu oynadı. Hatta iddiaya göre öğrencimiz M.Ö.’ye annesinin kızdığı ve sen eve gidince görürsün dediği belirtildi. Emin değiliz ama belki annesi öğrenciye zarar vermiş olabilir” dedi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.