Denizli'de 'Okul Dışarıda Günü' etkinliği düzenlendi

DENİZLİ 23.05.2019 - 22:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 'Okul Dışarıda Günü' etkinliği düzenlendi

Denizli'de Okul Dışarıda Günü etkinliği kapsamında Saime Aslan Anaokulu öğrencileri tüm günlerini okul dışında geçirdiler.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz dünyanın birçok yerinde yapılan Okul Dışarıda Günü etkinliğinde okul öncesi minikleri ile birlikteydi.Saime Aslan Anaokulu öğrencileri gün boyunca her bir köşede toprakla temas ettiler, resim yaptılar, kitap okudular ve birbirinden eğlenceli yarışmalar yaparak kahkaha sesleri ile sokağa neşe ve renk kattılar.   Okul Dışarıda Günü ile geçmiş dönemlerde olduğu gibi çocuklarıbahçede neşe içinde görmenin kendisini de çocukluğuna götürdüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Geleceğimiz olan çocuklarımız bahçede cıvıl cıvıl oynarken adeta çocukluk yıllarıma gittim. Onların oyunlarına ve neşesine katılmak bizlere de büyük bir enerji verdi. Yetişkinler çocukluklarının en mutlu anlarına geri döndüklerinde genellikle dışarıda oynamanın sevincini hatırlıyorlar. Oyun sadece çocukların çocukluklarından zevk almalarını sağlamıyor, aynı zamanda problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğretiyor” dedi.   Denizli'de farklı okullarda da 23 Mayıs Perşembe günü Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında öğrenciler etkinlikler yaparak ve oyunlar oynayarak doğadaki özgürlüğün ve keşfetmenin mutluluğunu yaşadı.    

Denizli'de Okul Dışarıda Günü etkinliği kapsamında Saime Aslan Anaokulu öğrencileri tüm günlerini okul dışında geçirdiler.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz dünyanın birçok yerinde yapılan Okul Dışarıda Günü etkinliğinde okul öncesi minikleri ile birlikteydi.Saime Aslan Anaokulu öğrencileri gün boyunca her bir köşede toprakla temas ettiler, resim yaptılar, kitap okudular ve birbirinden eğlenceli yarışmalar yaparak kahkaha sesleri ile sokağa neşe ve renk kattılar.

 

Okul Dışarıda Günü ile geçmiş dönemlerde olduğu gibi çocuklarıbahçede neşe içinde görmenin kendisini de çocukluğuna götürdüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Geleceğimiz olan çocuklarımız bahçede cıvıl cıvıl oynarken adeta çocukluk yıllarıma gittim. Onların oyunlarına ve neşesine katılmak bizlere de büyük bir enerji verdi. Yetişkinler çocukluklarının en mutlu anlarına geri döndüklerinde genellikle dışarıda oynamanın sevincini hatırlıyorlar. Oyun sadece çocukların çocukluklarından zevk almalarını sağlamıyor, aynı zamanda problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğretiyor” dedi.

 

Denizli'de farklı okullarda da 23 Mayıs Perşembe günü Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında öğrenciler etkinlikler yaparak ve oyunlar oynayarak doğadaki özgürlüğün ve keşfetmenin mutluluğunu yaşadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.