Denizli'de Okullar 1 Gün Daha Tatil

DENİZLİ 09.01.2019 - 01:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Okullar 1 Gün Daha Tatil

Denizli Valiliğinden gelen açıklamalarla birlikte ilçe ilçe tatil haberlerini sizlere duyurmaya devam edeceğiz.     Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli'de 8 ilçede okullara 1 gün için tatil kararı alınmıştır.Tatil olan ilçeler ise, Acıpayam, Serinhisar, Bozkurt, Babadağ, Honaz, ilçelerinde buzlanma ve don olayı sebebiyle 9 Ocak 2019 Çarşamba günü eğitim öğretime bir süre ile tatil edilmiştir. Taşımalı olarak gelen öğrencilere ise Tavas, Çal, Çameli ilçelerinde eğitim öğretime bir gün süre ile tatil edilmiştir. Toplamda 8 ilçede kar, buzlanma ve don olayı sebebiyle eğitim öğretime 9 Ocak 2019 Çarşamba günü tatil edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Denizli Valiliğinden gelen açıklamalarla birlikte ilçe ilçe tatil haberlerini sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

 

 

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli'de 8 ilçede okullara 1 gün için tatil kararı alınmıştır.Tatil olan ilçeler ise, Acıpayam, Serinhisar, Bozkurt, Babadağ, Honaz, ilçelerinde buzlanma ve don olayı sebebiyle 9 Ocak 2019 Çarşamba günü eğitim öğretime bir süre ile tatil edilmiştir.

Taşımalı olarak gelen öğrencilere ise Tavas, Çal, Çameli ilçelerinde eğitim öğretime bir gün süre ile tatil edilmiştir.

Toplamda 8 ilçede kar, buzlanma ve don olayı sebebiyle eğitim öğretime 9 Ocak 2019 Çarşamba günü tatil edilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.