Denizli'de okullar "Benim Kulübüm Yeşilay" diyecek!

EĞİTİM 14.04.2018 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de okullar "Benim Kulübüm Yeşilay" diyecek!

Yeşilay Denizli Şubesi, Denizli’de ki  ilkokul ve ortaokullarda Yeşilay kulüpleri kurmak, aktif olanları da canlandırmak amacıyla genç gönüllüleriyle birlikte Benim Kulübüm Yeşilay projesine start verdi.   Denizli merkez ve ilçelerinde 25 ortaokulda yapılacak “Benim Kulübüm Yeşilay “etkinlikleri bağımlılığa karşı öğrencileri yaş gruplarına uygun olarak bilinçlendirmeyi amaçlıyor.     Proje kapsamında; Sevil Kaynak Ortaokul ve Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak bağımlılık hakkında eğitim verilmesi, Yeşilay kulübü kurmaları için gerekli bilgilerin verilerek yardımcı olunması, ekip çalışmasıyla afiş, resim yapılmasının sağlanması ve 80 parçalık büyük boy puzzle ile çocukların grup halinde puzzle tamamlamalarını sağlanması yer alıyor.   Bu projeyle Denizli genelinde tüm öğrencilerle birebir temas kurularak, Yeşilay bilincinin oluşturulması amaçlanıyor.   

Yeşilay Denizli Şubesi, Denizli’de ki  ilkokul ve ortaokullarda Yeşilay kulüpleri kurmak, aktif olanları da canlandırmak amacıyla genç gönüllüleriyle birlikte Benim Kulübüm Yeşilay projesine start verdi.

 

Denizli merkez ve ilçelerinde 25 ortaokulda yapılacak “Benim Kulübüm Yeşilay “etkinlikleri bağımlılığa karşı öğrencileri yaş gruplarına uygun olarak bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

 

 

Proje kapsamında; Sevil Kaynak Ortaokul ve Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak bağımlılık hakkında eğitim verilmesi, Yeşilay kulübü kurmaları için gerekli bilgilerin verilerek yardımcı olunması, ekip çalışmasıyla afiş, resim yapılmasının sağlanması ve 80 parçalık büyük boy puzzle ile çocukların grup halinde puzzle tamamlamalarını sağlanması yer alıyor.

 

Bu projeyle Denizli genelinde tüm öğrencilerle birebir temas kurularak, Yeşilay bilincinin oluşturulması amaçlanıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.