Denizli'de okulu basıp öğretmenleri darp ettiği öne sürülen aile serbest bırakıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2019 - 23:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de okulu basıp öğretmenleri darp ettiği öne sürülen aile serbest bırakıldı

Denizli’de çocuklarının atıldığı okulu basıp müdür ve yardımcılarını darp ettiği iddia edilen aile üyeleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavga anında babanın idarecileri darp ederken amcanın ise güvenlik görevlisi ve polisin içeri girmemesi için kapıyı tuttuğu öne sürüldü.    Denizli'de dün yaşanan olay Merkezefendi ilçesindeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda yaşandı. Okuldan atılma kararı alınan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.(14), babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö.’nün okula gelerek, okul içerisinde okul müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç'u darp ettiği iddia edildi. Okul polisi tarafından, okuldan çıkarılarak gözaltına alınan K.B.Ö. , babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. emniyetteki sorgularının ardından bugün görevi başındaki kamu görevlisini darp, hakaret ve küfür suçlamalarından adliyeye sevk edildi. K.B.Ö. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. ise mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  AMCA KAPIYI TUTTU, BABA İDARECİLERİ DARP ETTİ Okul içerisinde darp edildiği öne sürülen müdür ve yardımcılarının polise verdikleri ifadede, K.B.Ö ve yakınlarının konuşmak için müdür yardımcısı odasına girdikleri, çocuklarının kendisi üzerine atılan suçlamayı reddedip daha sonra da oda içerisinde kamera olup olmadığı kontrol ederek hakaret ve tehditle tartışmayı başlatıp yumrukla kendilerine vurduklarını savundu. İçeriden kavga seslerini duyan güvenlik görevlilerinin ve okul polisinin içeri girmeye çalıştığını ancak K.B.Ö.’nün amcasının kapıyı tuttuğunu öne süren müdür ve yardımcıları ifadelerinde ayrıca, kendilerinin sadece öğrenci ve yakınlarının okuldan uzaklaştırmak için çaba sarf ettiklerini, zanlıların okuldan çıkarılıncaya kadar kendilerine fiili ve sözlü saldırıda bulunduklarını kaydetti. 

Denizli’de çocuklarının atıldığı okulu basıp müdür ve yardımcılarını darp ettiği iddia edilen aile üyeleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavga anında babanın idarecileri darp ederken amcanın ise güvenlik görevlisi ve polisin içeri girmemesi için kapıyı tuttuğu öne sürüldü. 

 

Denizli'de dün yaşanan olay Merkezefendi ilçesindeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda yaşandı. Okuldan atılma kararı alınan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.(14), babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö.’nün okula gelerek, okul içerisinde okul müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç'u darp ettiği iddia edildi. Okul polisi tarafından, okuldan çıkarılarak gözaltına alınan K.B.Ö. , babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. emniyetteki sorgularının ardından bugün görevi başındaki kamu görevlisini darp, hakaret ve küfür suçlamalarından adliyeye sevk edildi. K.B.Ö. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. ise mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 



AMCA KAPIYI TUTTU, BABA İDARECİLERİ DARP ETTİ

Okul içerisinde darp edildiği öne sürülen müdür ve yardımcılarının polise verdikleri ifadede, K.B.Ö ve yakınlarının konuşmak için müdür yardımcısı odasına girdikleri, çocuklarının kendisi üzerine atılan suçlamayı reddedip daha sonra da oda içerisinde kamera olup olmadığı kontrol ederek hakaret ve tehditle tartışmayı başlatıp yumrukla kendilerine vurduklarını savundu. İçeriden kavga seslerini duyan güvenlik görevlilerinin ve okul polisinin içeri girmeye çalıştığını ancak K.B.Ö.’nün amcasının kapıyı tuttuğunu öne süren müdür ve yardımcıları ifadelerinde ayrıca, kendilerinin sadece öğrenci ve yakınlarının okuldan uzaklaştırmak için çaba sarf ettiklerini, zanlıların okuldan çıkarılıncaya kadar kendilerine fiili ve sözlü saldırıda bulunduklarını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.